-
Salut,
Va multumesc pentru sfaturi si pareri, am tinut cont de multe din ele.
Ca o mica rasplata pentru utilizatorii seopedia ofer 20% discount pentru orice comanda facuta de un user de aici.
Trebuie doar sa intrati pe site, creati un user si imi dati aici un pm cu userul creat pe magazin si eu va creez un cupon de 20% reducere.
Multumesc.
-
- trebuie sa scoti logo-ul putin in evidenta, mareste putin inaltimea headerului si muta logo-ul mai la dreapta.. practic logo-ul trebuie sa aibe margini de 10-15 pixeli. in manualele de corporate identity se precizeaza marginile minime intre logo si celelalte elemente de design in care este folosit.
- pe pagina unui produs ar trebui sa ai link catre pagina categoriei de care apartine... daca sunt afisate la 'produse aseamanatoare' ar trebui sa schimbi cumva.. ex. daca produsul curent face parte din 'ochelari de soare' sa se vada clar : 'Alte modele de ochelari de soare'
-
Sugestiile mele:
1. Renunta la efectul ala de roll-over pe pozele thumbnail. Lasa userul sa vada simultan pretul si produsul. Momentan il impiedici. Inchipuie-ti ca te duci la piata si ceri un kil de rosii, nu scrie pretul... intrebi cat costa si taranul goleste taraba si pune pe ea un carton mare pe care scrie 4 RON. Dupa aia vrei sa vezi rosiile, sa vezi daca merita 4 RON kilul, si taranul ascunde pretul si varsa iar rosiile pe taraba. WTF?! Ce-i asta, prestidigitatie?! Ce tot ascunde ala sub taraba?! Cam asa si aici. Sau daca iti plac neaparat efectele astea, gaseste o modalitate prin care si produsul sa ramana afisat pe ecran cand userul consulta pretul.
Template-ul asta e un caz clasic de "mystery meat navigation".
2. Fontul de pe pagina de produs (sub poza) e cam mititel... l-as mai mari cu 1-2 puncte, inteleg ca e un site care vinde ochelari, dar de soare, nu de vedere.
In rest cred ca e frumos, ordonat, scurt si la obiect. Logo-ul ala parca e sapat cu dalta acolo, dar pentru inceput merge... daca magazinul are succes poate merita sa te gandesti sa-l refaci cu un grafician.
-
biutifull dar:P
i(care duce spre informatii) si +(care adauga in cos) de sub imagine nu sunt atat de sugestive (eu la inceput am crezut ca e o greseala in script:) )
-
Toate sfaturile sunt foarte bune si ar trebui sa tii cont de ele. Vreau sa subliniez ca vei avea nevoie de o descriere mai buna la produse. Poate cateva cuvinte/texte gen review la el si nu daor ceva scurt. Descierea respectiva o poti pune in dreapta iar jos o descriere mai amanuntita (remember, content is king)
Si scoate repede ala cu Add This cum zicea Krumel ca e foarte enervant cand trec cu soarecele peste el din greseala...
PS: ... am uitat sa iti spun, incearca sa distantezi putin literele intre ele. Arata prea arhivat