Rezultate 1 la 10 din 10

Subiect: Magazin Ochelari Originali

SeerKan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th August 2006
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    746
    Putere Rep
    40

Implicit Magazin Ochelari Originali

Se da magazinul Ochelari Originali.

Va rog sa va dati cu parerea despre design, seo, bug-uri, orice va sare in ochi.

Va multumesc.
    Administrare linux, hosting, domenii si SSL. Orice pachet de gazduire la 1 euro /3 luni ! Comanda pe http://www.hosthash.com prin cuponul "SEOPEDIA1"

Nica Cristian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    23rd May 2007
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    37
    Posturi
    654
    Putere Rep
    36

Implicit

Frumos, imi place ce ai facut din presta shop, dar totusi lipseste footerul...

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th August 2006
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    746
    Putere Rep
    40

Implicit

Urmeaza sa bag si footerul, am zis mai bine fara decat incomplet/fara nimic in el
    Administrare linux, hosting, domenii si SSL. Orice pachet de gazduire la 1 euro /3 luni ! Comanda pe http://www.hosthash.com prin cuponul "SEOPEDIA1"

Lucian00 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    3rd January 2008
    Posturi
    248
    Putere Rep
    34

Implicit

Cred ca ar fi foarte util un FAQ (cum se comanda , cum se plateste) deoarece nu toti romanii sunt inca familizati cu online shopping.
    Just me!

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th August 2006
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    746
    Putere Rep
    40

Implicit

Este deja http://ochelarioriginali.ro/content/...ni-si-conditii , eventual o sa fac si separat doar cu instructiuni de comanda...

Shumy este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th December 2007
    Posturi
    583
    Putere Rep
    0

Implicit

siderbarul .. se imbina cam ciudat cu headerul .. as baga niste butoane intre .. acel roz .. l-as deschide un pic
    la newsletter as face o casuta cu colturi un pic rotunjite ...
    la pagina de contact ar trebuii umblat
    ar trebuii bagate niste filtre pentru cautare (categorii . sper ca zic bine) ochelari pentru barbati .. ochelari pentru femei ... ochelari pentru copii sper ca am zis bine ..
    ce fel de ochelari originali sunt la 40-100 lei ?
    poza din header mi se pare de proasta calitate cu putini pixeli ... nu e prea clara ... este greu de dat download la o poza mai clara dupa net ?(dar sa cereti si acordul fotografului)

asta a fost review meu .. sper ca nu te super .. pentru critica mea

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th August 2006
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    746
    Putere Rep
    40

Implicit

Critica constructiva e binevenita ...

40-100 lei - tocmai acesta este atuul nostru. Ochelarii sunt fabricati de o companie de Suedia (Haga Eyewear) si au o calitate excelenta. Lentile cu protectie UV, lentile polaroid, antireflexie... Din pacate este un brand foarte mare (lider ca nr de ochelari vanduti) dar nu si in Romania (aici multa lume cunoaste numa armani si gucci). In timp o sa cunoasca lumea si o sa isi dea seama ca mai bine isi cumpara calitate la pret bun in loc sa plateasca 100 euro numa pe fite...

Poza din header chiar nu mi se pare pixelata deloc, cel putin la mine.
    In rest, o sa tin cont de unele sugestii, sunt chiar ok.
    Ultima modificare făcută de SeerKan; 24th July 2009 la 21:19.

Hetzenauer este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    23rd August 2007
    Locaţie
    Bristol
    Posturi
    170
    Putere Rep
    34

Implicit

Prestashop, nu? Imi place combinatia de culori, insa uite cum apare header-ul in IE6:
    Stay tunned for Bristol based web design.

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th August 2006
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    746
    Putere Rep
    40

Implicit

Da, aia stiam, dar IE6 nu prezinta o importanta foarte mare, dar incercam sa il rezolvam si acolo.

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    41

Implicit

cum spunea si Lucian, acel FAQ trebuie sa fie mult mai evident, initial nici nu stiam unde sa l gasesc, termeni si conditii sunt acele chestii pe care nimeni nu le citeste, gen, iti da la banca un contract de 5 pagini ca sa deschizi un cont, si spune cititi si semnati aici .... ei bine, e un fel de terms si conditions, dar il citesti oare?

Deci , mare, clar, undeva, cum preferi sa fie ceva gen Ajutor Cumparaturi Online sau o chestie sa inteleaga omul ca acolo gaseste raspunsul la intrebarile sale...
    Continutul e bun la ce ai tu, dar imparte l mai bine, putin mai mare, poate si un fel de cuprins la inceput, adica dai click pe intrebare si te duce direct jos la raspuns, chestii de genul. Conteaza f mult...

De asemenea conteaza foarte mult si prezentarea fiecarui produs. Incearca mai mult de o poza, iar descrierile (chiar daca e mai dificil ) par scoase la xerox, incearca sa personalizezi cumva , adu in discutie avantajele care le ziceai mai sus. Pe site toti ochelarii care ii ai par "ochelari pt orice ocazie, polarizati , punct ". Destul de sec si foarte neconvingator , tre sa fie ceva de genul Super ochelari, polarizati, rame din ultimul tip de plastic , cu lentile eu stiu made in Tara Zanelor , firma cu renume in afara, la doar 60 de lei.... Asa trebuie sa sune o descriere ..
    Sper ca vei considera toate aceste critici constructive, cel putin intentia mea asta a fost.
    Bafta cu vanzarile!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vand blog ochelari de soare
    De Fabius în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 20th July 2010, 15:10
  2. Magazin ochelari de soare
    De Butcher în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 4th June 2010, 16:39
  3. Pareri/sugestii magazin ochelari
    De SeerKan în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 14