pai cred ca mai devreme sau mai tarziu, va fi si bing interesat sa se lanseze si regional, asta daca o sa aiba succes si mai pierde G ceva useri ..
pai cred ca mai devreme sau mai tarziu, va fi si bing interesat sa se lanseze si regional, asta daca o sa aiba succes si mai pierde G ceva useri ..
Din cauza crizei financiare. Sau cel putin imi amintesc ca s-a spus la vremea respectiva.
Dar intrebarea ramane. Poate microsoft sa ia bing.ro, in conditiile in care actualul proprietar l-a inregistrat de mult timp + are o firma cu acelasi nume si are un cu totul alt domeniu de activitate ?
da, posibil sa-i fi luat criza pe yahoo
@cristi , ma dau si eu cu parerea ca doar atat pot, pe .ro cred ca il poate lua microsoft doar daca il cumpara..
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Nu cred ca poate datorita faptului ca traim in Romania, sistemul nostru legal nu e asa tampit ca al americanilor.
Uite un caz similar cu nissan.com
http://www.digest.com/Big_Story.php
Firma producatoare de automobile nissan a incercat sa ia domeniul nissan.com de la proprietar - pe care il chema nissan - si nu a reusit in final, dar au obtinut niste restrictii pentru utilizarea domeniului.
Daca nici in US nu au reusit, cu atat mai putin in ro.
Aici gresesti.
Bing.com
Created: 1996-01-29
Expires: 2019-01-30
Bing.ro
Registration Date: 2004-11-10
Bing.com a fost inregistrat cu mult inaintea lui bing.ro si daca pana in 2004 si-au luat si trademark ceea ce e foarte posibil pentru ca la americani ideile si domeniile brandabile se trademark-uiesc rapid, chiar daca NU ajung sa fie folosite, bing.ro ar trebui sa fie direct absorbit de bing.com
Daca s-ar fi inregistrat domeniul .ro inaintea celui .com erau sanse sa-l pastreze si un caz de genul asta a fost chiar in germania cu google mail.
GMAIL.de era domeniul postei germane si a fost inregistrat cu mult inainte ca google sa lanseze Google Mail. Google a incercat parca sa-l preia, dar nu a putut pentru ca a fost inregistrat inaintea lor.
Cu trademark-urile conteaza cine inregistreaza primul si in cazul de fata sunt sanse foarte mari ca bing.com sa fie inregistrat ca trademark inainte ca bing.ro sa fie cumparat.
Ultima modificare făcută de Nosfer; 15th August 2009 la 13:26.
la urma urmei, nu au facut astia yahoo.ro , daramite sa aiba interes sa faca bing.ro ...
Poate peste vreo 30 de ani ii vor interesa si pe ei sa isi largeasca orizontul [intunecat] in Romania..pana atunci nimeni nu are niciun interes sa ia bing.ro = 0
Microsoft nu are trademark pe cuvantul Bing si domeniul nu a fost original inregistrat de ei, a fost cumparat de la Bing Inc.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)