Sa inteleg ca revenirea ta pe acest forum consta in a ne tine la curent cu ce mai e nou pe web?
Sunt sigur ca baietii mari de pe acest forum citesc asemenea stiri direct de la sursa iar aia mici garantez ca nu sunt interesati(ca sa nu mai zic ca habar nu au ce e wolframalpha).
Parca un forum inseamna o comunitate, de fapt. Stirile e bine sa le cunoasca toata lumea. Daca intri aici inseamna ca ai ceva legatura cu domeniul, nu? Si despre ce baieti mari este vb? Sau de unde impartirea asta? e ft haioasa.
Daca nu vreti sa va mai postez news nu ma deranjeaza.
Ai dreptate, e o comunitate. Si prefer mai bine stiri pe subiect decat cliseele care au impanzit forumul gen "unde mi-au disparut paginile?, e/nu e pr update?".
Din partea mea, da-i inainte Adriana. [hm.. adriana si adrian..]
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Hei, mersi. Chiar urmaresc ft multe bloguri, situri de profil, ii urmaresc aproapre pe toti "guru" pe twitter, linkedin, facebook, etc. Postez pentru simplul motiv ca poate unii nu au timp sa fie up to date.
Nu am nimic cu nimeni, chiar nu am chef sa mai intru in vreun mic conflict de orice fel, insa , postul mi se pare ok.
Adrian , daca era dupa tine nu aveam un topic numit "Noutati Google", pentru ca dupa tine am citi stirile direct de la sursa, iar restul nu ar "avea habar".
Eu unul prefer sa citesc aici articole interesante adunate de membri decat sa caut si sa ma abonez si sa urmaresc, sunt mai lenes de fel.
Si totusi, un topic de acest gen nu se reduce doar la a afla o stire, ci se reduce la a discuta pe aceasta tema.
In mod normal, in locul acestor comentarii ar fi trebuit sa apara chestii de genul "buna miscare de la microsoft", "nu ii ajuta cu nimic" , "vrajeli", etc![]()
adriana, de invitatiile google wave se mai aude ceva?
LE : greseala mea acum am vazut invitatia. Mersi!
Ultima modificare făcută de Radu V; 16th November 2009 la 19:08.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)