pai cred ca mai devreme sau mai tarziu, va fi si bing interesat sa se lanseze si regional, asta daca o sa aiba succes si mai pierde G ceva useri ..
pai cred ca mai devreme sau mai tarziu, va fi si bing interesat sa se lanseze si regional, asta daca o sa aiba succes si mai pierde G ceva useri ..
Din cauza crizei financiare. Sau cel putin imi amintesc ca s-a spus la vremea respectiva.
Dar intrebarea ramane. Poate microsoft sa ia bing.ro, in conditiile in care actualul proprietar l-a inregistrat de mult timp + are o firma cu acelasi nume si are un cu totul alt domeniu de activitate ?
Nu cred ca poate datorita faptului ca traim in Romania, sistemul nostru legal nu e asa tampit ca al americanilor.
Uite un caz similar cu nissan.com
http://www.digest.com/Big_Story.php
Firma producatoare de automobile nissan a incercat sa ia domeniul nissan.com de la proprietar - pe care il chema nissan - si nu a reusit in final, dar au obtinut niste restrictii pentru utilizarea domeniului.
Daca nici in US nu au reusit, cu atat mai putin in ro.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)