Cu totii am citit la orice pas despre bing.com si au fost multe discutii si pe forum, insa voi ce credeti, bing .ro (care este registred) sa il scoata spre vanzare, cat ar valora? Am vazut ca este un site al unei firme de development.
Versiune printabilă
Cu totii am citit la orice pas despre bing.com si au fost multe discutii si pe forum, insa voi ce credeti, bing .ro (care este registred) sa il scoata spre vanzare, cat ar valora? Am vazut ca este un site al unei firme de development.
E socanta asemanarea intre logo-uri :) oare cine s-a inspirat?
a,da am uitat sa precizez detaliul. Ieri am realizat si eu acest lucru, fiindca site-ul l-am accesat cu ceva timp in urma, iar acel logo sigur nu era acolo. Logo-ul a fost primul lucru care mi-a sarit in ochi (ieri), si care imi era foarte familiar (am accesat bing.com sa ma conving :D )
Intrebarea este daca nu cumva o sa-l piarda din cauza trademark-ului. Mai era o discutie asemanatoare despre digg .ro, nu stiu daca s-a finalizat in vreun fel.
De ce l-ar pierde daca l-a inregistrat inainte sa le treaca prin cap la cei de microsoft: Registration Date: 2004-11-10.
Pareri personale:
Cand iei un domeniu se presupune ca respecti conditiile la acea data de la rotld.
Chestia e ca decizia o ia o instanta judecatoreasca.
si mie mi se pare stupid, mai ales ca bing totusi e numele firmei, bing stuido, ce vina am eu ca intre timp o companie multimilionara a facut un brand pe numele studioului meu. Eu mi-am branduit bingul la nivel de .ro , in localitatea mea, cu ce drept sa ia ei domeniul.
In situatia asta nu cred ca au cum sa ii ia domeniul. Nu face concurenta celor de la bing.com si a fost inregistrat si inainte. Digg.ro ar fi mers pe aceiasi idee cu brandul (sau va merge), asa ca acolo e alta discutie.
Depinde si cat de interesat e detinatorul marcii de achizitionarea domeniului regional. Google si-a luat toate tld-urile internationale dar Ask de exemplu nu...