Postat în original de
Cristi G
Baieti, eu zic sa o lasati mai moale, ca oricum i-ati zice, omul e prea limitat sa inteleaga. Cei destepti iau 1000 euro in 2 saptamani livrand o solutie la fel de buna si poate mai flexibila decat o da el, lucrand 2 luni si oferind update-uri inca 2.
Daca omul nu stie ce-i aia un CMS, cum se foloseste si nu vede de ce e util, de ce sa ne dam noi duhul cu exemple, dovezi, argumentari cand el ramane la fel de limitat.
Lasati-l sa codeze blog-uri si site-uri personale de la 0, crezand ca aia e solutia optima si cea mai flexibila.
Eu cred ca ai gresit abordarea. Omu e subiectiv si atat, e programator la baza si e normal sa fie subiectiv.
Nu te face mai destept daca vinzi un cms, esti mai dstept daca reusesti sa scrii un clasament in 3 linii de cod, fata de altul in 4 linii de cod, deci nu are rost discutia.
Daca cer 10k pe un site, nu ma face mai desptept, cu toate ca-l puteam vinde si la 1k. Diferenta o face sales, nu inteligenta.
Si tu esti subiectiv in abordare, ceea ce nu e ok.
Are dreptate, numai ca baza discutiei nu este despre solutii pentru clienti "fortune 500", ci despre joomla vs wordpress. De accea incerc sa explic, ca orice topic trebuie sa aibe o "baza", astfel incat sa nu ne mai ducem in "craci".
Altfel discutam de "cod de la 0" pentru un client ce vrea si el un site de prezentare pentru o firma de "curatenie mocheta", si are 300 euro de "investit", dar daca se poate la 100, e perfect. Nu e cazul!
Ultima modificare făcută de Tom; 25th September 2012 la 19:17.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.