Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 13 din 13

Subiect: Logo cu img si alt sau text

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    47
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Am explicat la inceput
    H-urile spun lui google ce este important in pagina, fac diferenta dintre diferite subiecte a unui articol
    H1 nu se foloseste la logo si la numele site-ului, scopul unei optimizari SEO nu este doar pentru a promova numele site-ului, asta se intampla in mod natural o data cu dezvoltarea site-ului, link-urile naturale de multe ori vin pe numele site-ului
    google ia in calcul doar primul H1 intalnit, nu penalizeaza daca ai mai multe H1 (cum zic unii), doar le ignora pe urmatoarele H1, in continuare vei folosi H2, H3, H4 etc (acestea pot fi folosite de mai multe ori fiecare)

De exemplu lasa logo simplu cu un alt text, daca pui si text inainte poti sa il pui in <b> sau <i>
    Apoi folosesti H1 pentru titlul pagina sau titlul articol, depinde cum este cazul tipului site-ului tau
    H2 , h3 pentru diferite subtitluri din articol (am observt ca si multi "profesionisti" de aici folosesc pentru asta <b> si nu <H>)
    Tu nu optimizei pagina articolului pentru numele categoriei, asa ca nu are rost sa directionezi prea mult din atentia lui google catre categorii, daca vrei sa le pui un H la categorii, poti sa pui H4, H5, H6.
    H nu se pune pe cuvintele cheie ci pe titluri care trebuie sa contina si cuvintele tale cheie, dar trebuie sa le gandesti ca fiind facute pentru oameni nu doar pentru google,
    chiar daca numai au H1, b si i aceeasi greutate ca in trecut, inca mai sunt factori SEO
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

filip.camara este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    27th October 2010
    Locaţie
    Romania, Bucuresti
    Posturi
    287
    Putere Rep
    34

Implicit

Multumesc pt. raspuns.

Ce stiu eu :

Ca trebuie sa fie doar un h1 asa e normal semantic (ca goole ar ignora urmatoarele h1 nu stiu sa fie)
    referitor la : "Un H la categorii, poti sa pui H4, H5, H6." nu prea merge in cazul meu pt. ca mai este o regula care zice ca h-urile trebuie sa fie in ordine fireasca adica h1 - > h2 - > .. -> hn.
    In cazul meu subiectul paginii apare in dom inainte de categorii care sunt in breadcrumbs, deci nu am cum s amai folosesc h la ele.
    "dar trebuie sa le gandesti ca fiind facute pentru oameni nu doar pentru google" - nu sunt chiar asa de incepator, chiar daca nu prea am scris pe aici

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    47
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Citat Postat în original de filip.camara Vezi Post
    In cazul meu subiectul paginii apare in dom inainte de categorii care sunt in breadcrumbs, deci nu am cum s amai folosesc h la ele.
    Ba merge
    Nu este o regula in care sa spuna ca H1 trebuie sa fie primul in cod, unii folosesc h5, h6 de exemplu la titlu meniu, sau la titlul unui componente
    H1 trebuie sa fir primul in articol, in afara de continut articol mai sunt si alte elemente in pagina, laterale, header, footer unde poti folosi H, Google stie sa decupeze continutul articolului de restul textului din pagina
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Am nevoie de un logo - LOGO CONTEST
    De Vali D în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 20th December 2011, 21:32
  2. H1 tag ca logo
    De Andretti în forumul SEO
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 10th May 2011, 13:57
  3. Ratio of Code to Text in HTML - raportul dintre text si cod
    De lovelife în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 10th December 2010, 16:34
  4. Logo
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 9th July 2009, 16:04
  5. Logo
    De silcamataru în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 6th March 2009, 14:39

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.