Pot afla daca logo-ul din atachament este folosit de cineva in Romania? Se poate rezolva cu cei de la OSIM?
Ma intereseaza si ce parere aveti despre el. Ce mesaj va transmite. Ce scrie langa se traduce prin cuibul meu.
Multumesc.
Catalin
Pot afla daca logo-ul din atachament este folosit de cineva in Romania? Se poate rezolva cu cei de la OSIM?
Ma intereseaza si ce parere aveti despre el. Ce mesaj va transmite. Ce scrie langa se traduce prin cuibul meu.
Multumesc.
Catalin
Echipamente de protectia muncii www.safetyone.ro.
Ai nevoie de un traducator autorizat sau de Traduceri Autorizate ?
Din experienta spun ca cei de la OSIM iti zic daca e folosit sau nu doar dupa ce depui birocratia la ei pentru inregistrare.Nu dureaza chiar asa mult sa iti dea un raspuns, cam 6 luni ! In timpul asta poti cauta manual !
e dragut logo-u' dar mi se pare foarte foarte simplu
Scuze de offtopic, dar 'dein' = 'al tau' nu = 'al meu'.Ce scrie langa se traduce prin cuibul meu
Daca ce scrie e in germana bineinteles .
Nu se traduce prin cuibul meu!! Se traduce prin "reteaua mea". Cuibul in germana se traduce ca si in engleza prin Nest.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Imi cer scuze dar germana nu stiu deloc. O prietena m-a rugat sa aflu daca exista acest logo pe la noi
Echipamente de protectia muncii www.safetyone.ro.
Ai nevoie de un traducator autorizat sau de Traduceri Autorizate ?
Putine sanse sa afli intr-adevar daca exista sau nu, fara sa depui cerere la osim. Oricum, nu vad de ce sa fie folosita exact reprezentarea asta grafica. Adica simboluri construite dintr-un cerc in interiorul unui patrat sunt o gramada. Poate fi construit un derivat in 30 de secunde. Dar nici despre acela nu vei sti daca exista sau nu dar macar esti implinit ca l-ai facut tu nu l-ai luat din alta parte.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)