Deoarece m-am apucat sa fac niste schimbari la site, vreau sa implementez si HTML5. Cred ca va avea un efect asupra indexarii, dar nu stiu exact la ce sa ma astept. A facut cineva trecerea si poate sa spuna niste pareri ?
Deoarece m-am apucat sa fac niste schimbari la site, vreau sa implementez si HTML5. Cred ca va avea un efect asupra indexarii, dar nu stiu exact la ce sa ma astept. A facut cineva trecerea si poate sa spuna niste pareri ?
Si eu cred ca este posibil ca in viitor google sa ia in considerare taguri precum <article> <hgroup> <details> <figure> <figcaption>. Dpv sematic este superb, de aproximativ 2 luni folosesc HTML5&CSS3 pentru toate proiectele.
Scriu pe blog despre online, marketing si programare web.
Asta intreb si eu. Cel mai incanta sunt de footer, header, aside si article. Intrebarea este ce efect va avea din punct de vedere seo, si unde trebuie incadrate anumite sectiuni clasice. Adica widgetul de tag-uri se pune in aside ? Related article ? ce "greutate" are fiecare tag nou html5 asupra keywordurilor continute ?
Gandeste structura ca un arbore, poti folosii footer si header in cadrul unui section ( ca fiind header in acea sectiune ). Toate tagurile din html5 sune awesome, ex. <details> te scuteste de adaugarea jQuery in pagina, face acelasi lucru ca functia toggle.
Singurul tag relatat keywordurilor este <hgroup>.
Scriu pe blog despre online, marketing si programare web.
Un lucru il stiu sigur - in rau nu are cum sa schimbeAdauga HTML5 cu incredere
![]()
“Stop Doubting Yourself, Work Hard and Make It Happenµ
Imi place sa conduc si sa gasesc cele mai bune distante rutiere.
Multumesc de raspuns. Stiu ca nu poate fi decat "un plus". Intrebam daca a facut cineva miscarea pana acum si poate spune niste rezultate concrete observate. Dupa ce o sa pun noua versiune online o sa scriu observatiile mele. Mi-e frica doar sa nu exagerez cu marcarea HTML5, cum se explica si aici : Avoiding common HTML5 mistakes | HTML5 Doctor
Probabil ca vom gasi sute de exemple in viitor cu hgroup-uri sau nav-uri puse aiurea.
Ce am reusit sa gasesc (publicat in Nov 14, 2011) :
If any of my clients are thinking about moving to HTML5 strictly for the SEO benefits, at this point I don’t think I’d recommend it as an SEO play. I would recommend HTML5 for other reasons, but not strictly for SEO…at this point in time.
Sure, a lot of SEOs will push the boundaries to test the algorithmic weight placed on the new HTML5 tags. Then search engines will constantly update their" algorithms to adjust to shortcuts and strategies that SEOs find in HTML5.
You know, it actually sounds a lot like the last 15 years in the SEO world. Except now we don’t have to talk about indexing Flash anymore. Knock on wood."
articolul complet aici : http://searchengineland.com/seo-best...aign=feed-main
Ultima modificare făcută de filip.camara; 2nd February 2012 la 18:30.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)