Foloseste cineva HTML5 sau a facut vreun experiment legat de SEO folosind HTML5? Am observat ca jucatori mari cum ar fi YouTube a inceput deja sa-l foloseasca.
Foloseste cineva HTML5 sau a facut vreun experiment legat de SEO folosind HTML5? Am observat ca jucatori mari cum ar fi YouTube a inceput deja sa-l foloseasca.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Pai de ce ar fi un avantaj seo HTML5? Youtube foloseste tagul video si asta e din motive politice, nu ca sa fie indexat mai bine.
Oricum se va trece la HTML5 incet, incet, asa ca in astfel de cazuri ca de altfel in orice noi tehnologii, cine vine cu ceva nou la inceput va avea foarte mult de castigat. Asa ca, cu cat testam si aflam mai multe acum, cu atat mai bine.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Pai eu ma gandesc asa: Faci un site in html5, dar cat sa conteze asta acum? Cel mult sa fie unul din aia 200 de factori de care vorbim, de genul alora a caror pondere e nesemnificativa. Pe viitor, cand ne vom standardiza catre html5, probabil folosirea versiunilor anterioare ar putea deveni un handicap minor/major... cine stie.
Vorbesc insa din presupuneri, pentru ca nici n-am citit decat foarte vag despre html5.
seo se bazeaza pe continutul textual al unui site, nu codul sub care este scris. Si pana in prezent in standardele html5 date de w3c , nu este nimic care sa aiba legatura cu linkurile sau continutul textual cum sa fie randat de browser .
Hmm, cred ca e cea mai trista versiune de html. Nu am intalnit nicaieri niciun strop de entuziasm sau apreciere pentru aceasta schimbare.. o sa uit de el pana capata popularitate.
Prieteni, ce legatura are una cu alta? De ce nu intreaba nimeni daca un "apache server pe linux are vreun avantaj seo fata de unul pe windows", sau "PHP vs ASP din punct de vedere SEO"?
Din punctul meu de vedere nu exista niciun argument logic pentru care HTML 5 ar avea de ce sa conteze.
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Rares, e o intuitie.. un feeling de-al meu ca ar avea o legatura html5 cu seo; php, linux sau asp sunt pe partea de server pe cand codul html este public si vizibil crawlerelor. Vom vedea![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)