Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 17

Subiect: HTML5, avantaje SEO?

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit HTML5, avantaje SEO?

Foloseste cineva HTML5 sau a facut vreun experiment legat de SEO folosind HTML5? Am observat ca jucatori mari cum ar fi YouTube a inceput deja sa-l foloseasca.
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

Implicit

Pai de ce ar fi un avantaj seo HTML5? Youtube foloseste tagul video si asta e din motive politice, nu ca sa fie indexat mai bine.

Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Oricum se va trece la HTML5 incet, incet, asa ca in astfel de cazuri ca de altfel in orice noi tehnologii, cine vine cu ceva nou la inceput va avea foarte mult de castigat. Asa ca, cu cat testam si aflam mai multe acum, cu atat mai bine.
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Pai eu ma gandesc asa: Faci un site in html5, dar cat sa conteze asta acum? Cel mult sa fie unul din aia 200 de factori de care vorbim, de genul alora a caror pondere e nesemnificativa. Pe viitor, cand ne vom standardiza catre html5, probabil folosirea versiunilor anterioare ar putea deveni un handicap minor/major... cine stie.

Vorbesc insa din presupuneri, pentru ca nici n-am citit decat foarte vag despre html5.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

deadworldisee este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    36

Implicit

seo se bazeaza pe continutul textual al unui site, nu codul sub care este scris. Si pana in prezent in standardele html5 date de w3c , nu este nimic care sa aiba legatura cu linkurile sau continutul textual cum sa fie randat de browser .

Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Hmm, cred ca e cea mai trista versiune de html. Nu am intalnit nicaieri niciun strop de entuziasm sau apreciere pentru aceasta schimbare.. o sa uit de el pana capata popularitate.

Hapiuc Robert este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    16th September 2010
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    417
    Putere Rep
    31

Implicit

Citat Postat în original de haos Vezi Post
    Hmm, cred ca e cea mai trista versiune de html. Nu am intalnit nicaieri niciun strop de entuziasm sau apreciere pentru aceasta schimbare.. o sa uit de el pana capata popularitate.
    De ce? Si eu am inceput in ultima saptamana cu HTML5 si mi se pare super ok, nu stiu cum se prezinta dpv SEO.

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    54

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Prieteni, ce legatura are una cu alta? De ce nu intreaba nimeni daca un "apache server pe linux are vreun avantaj seo fata de unul pe windows", sau "PHP vs ASP din punct de vedere SEO"?

Din punctul meu de vedere nu exista niciun argument logic pentru care HTML 5 ar avea de ce sa conteze.
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de -Rares- Vezi Post
    Prieteni, ce legatura are una cu alta? De ce nu intreaba nimeni daca un "apache server pe linux are vreun avantaj seo fata de unul pe windows", sau "PHP vs ASP din punct de vedere SEO"?

Din punctul meu de vedere nu exista niciun argument logic pentru care HTML 5 ar avea de ce sa conteze.
    Cum citeste botul google o pagina web? Parcurgandu-i pe server fisierele? Sau...
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Rares, e o intuitie.. un feeling de-al meu ca ar avea o legatura html5 cu seo; php, linux sau asp sunt pe partea de server pe cand codul html este public si vizibil crawlerelor. Vom vedea

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. tagul <article> din html5
    De Clax în forumul Client side
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 24th December 2010, 04:22

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •