Pagina 5 din 5 PrimulPrimul ... 345
Rezultate 41 la 47 din 47

Subiect: Test SEO cu un domeniu foarte lung

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    43
    Posturi
    1.090
    Putere Rep
    64

Implicit

Eu cred ca v-ati departat foarte mult de la subiect ... spam / nespam ... omul doreste sa stie daca poate ajunge pe prima pagina cu una din expresiile :
    cazare sinaia, cazare busteni, cazare azuga, cazare bran, cazare moeciu, cazare predeal, cazare poiana brasov

Cu suficienti bani si timp, poti ajunge pe prima pagina cu oricare din expresii ... chiar daca domeniul este kilometric

Si cel mai repede ai putea ajunge pe prima pagina cu "cazare azuga" deoarece sunt foarte putine cautari pe aceasta expresie si este foarte putina concurenta pe ele ... sau cu "cazare sinaia" deoarece cuvintele sunt unul langa celalalt si sunt si primele.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de AntonioTony Vezi Post
    Eu cred ca v-ati departat foarte mult de la subiect ... spam / nespam ... omul doreste sa stie daca poate ajunge pe prima pagina cu una din expresiile :
    cazare sinaia, cazare busteni, cazare azuga, cazare bran, cazare moeciu, cazare predeal, cazare poiana brasov

Cu suficienti bani si timp, poti ajunge pe prima pagina cu oricare din expresii ... chiar daca domeniul este kilometric

Si cel mai repede ai putea ajunge pe prima pagina cu "cazare azuga" deoarece sunt foarte putine cautari pe aceasta expresie si este foarte putina concurenta pe ele ... sau cu "cazare sinaia" deoarece cuvintele sunt unul langa celalalt si sunt si primele.
    Daca ne-am baza pe presupuneri, ce rost ar mai avea testul?
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post

A ascunde text, a cumpara domenii kilometrice cu cuvinte cheie, a denumi elemente grafice cu cuvinte cheie e acelasi lucru cu a cumpara link-uri ptr unii dintre voi.
    Momentan nu am nici un site care ascunde text, si nici nu intentionez. Asta e singurul domeniu kilometric, si repet, e luat de test si de fun. Nu fac un obicei din asta.

Denumirea elementelor grafice cu cuvinte cheie, daca te referi la alt-urile pozelor, da, le scriu alt relevant pt site-ul respectiv. Nu stiam ca nu e bine, plugin-ul pe care il folosesc cere asta.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Zina este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    10th October 2010
    Locaţie
    București
    Posturi
    76
    Putere Rep
    29

Implicit

Fratilor! Baietilor! Frumosilor! Cand o sa apara un suflet bun care sa vorbeasca pe romaneste pe aici ? Poate aveti experienta mai indelungata, dar ganditi-va ca va mai citeste si cate unul ca mine, boboc (ma rog, boboaca !) in ale SEO... Va rog, scrieti putin mai explicit si amintiti-va ca nici voi nu v-ati nascut invatati...

Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    43
    Posturi
    1.090
    Putere Rep
    64

Implicit

Citat Postat în original de Cristi Ursut Vezi Post
    Daca ne-am baza pe presupuneri, ce rost ar mai avea testul?
    Eu spun ca sunt niste chestii logice (no offence)... dar intr-un final totul depinde de ce va face el ca sa ajunga pe prima pagina cu oricare dintre acele expresii si cat de tare se va implica in acest test.

Anyway ... eu unul sunt curios si astept sa vad la ce rezultate se va ajunge ... succes Tom !

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de AntonioTony Vezi Post
    Eu spun ca sunt niste chestii logice (no offence)... dar intr-un final totul depinde de ce va face el ca sa ajunga pe prima pagina cu oricare dintre acele expresii si cat de tare se va implica in acest test.

Anyway ... eu unul sunt curios si astept sa vad la ce rezultate se va ajunge ... succes Tom !
    De ce sunt logice? Argumenteaza. Cele mai logice argumente pe care le am eu sunt in urma unor teste Celelalte cunostinte sunt testele altora sau presupunerile mele. Dar pentru presupuneri nu pot baga mana in foc, ca vorbim de un tert.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    43
    Posturi
    1.090
    Putere Rep
    64

Implicit

Sunt sigur ca erau logice si pentru tine, dar iti si argumentez

Primul site de care m-am ocupat este de genu : key1-key2-key3.ro si in scurt timp am ajuns pe pozitia 2 dupa cautare key1 key 2, asta in cazul in care sunt 4400 cautari lunar si 11 milioane de rezultate .. iar eu n-am optimizat acel site absolut deloc pe key1 key2 , ci doar pe key1 key3 si key1 key4.

Pagina 5 din 5 PrimulPrimul ... 345

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. cedez un domeniu foarte bun
    De blueeyesromanesti în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 18th March 2011, 23:02
  2. Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 16th March 2011, 13:54
  3. Timp prea lung pentru aprobarea anunturilor = istoric prost.
    De Mircea Budean în forumul Dezbateri SEM
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 15th March 2011, 09:49
  4. Promovare eficienta cu bannere, dar nu pe termen lung
    De attempt în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 21st November 2007, 04:10
  5. Cel mai lung domeniu intalnit
    De Netul în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 23rd January 2007, 16:39

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •