Eu te intrebam pe tine daca ai raportat astfel de link-uri... iar tu ma intrebi pe mine. Misto mod de comunicare.
Da, am si eu un topic ptr niste clienti care vor link-uri ...deci sint un spamer (LOL). De asta articolele idioate de pe blogurile in voga romanesti, ptr ca a vinde link-uri inseamna a face spam.A ascunde text, a cumpara domenii kilometrice cu cuvinte cheie, a denumi elemente grafice cu cuvinte cheie e acelasi lucru cu a cumpara link-uri ptr unii dintre voi.
Totusi, exista o diferenta intre a cumpara link-uri (cu care sint de acord indiferent ce ati zice) si a genera un domeniu in mod special ptr o cautare? Si nu ma refer doar la exemplul asta, sint multe domenii cumparate in mod evident si au cuvinte cheie kilometrice in ele.
In timp ce a cumpara link-uri e o practica des intalnita pe .com si deci partial acceptata (exceptand concurentii care se raporteaza intre ei) a cumpara un domeniu kilometric cu cuvinte cheie nu e o practica chiar atat de inteligenta de a promova un site. E evidenta intentia de spam.
N-am nimic impotriva celor care cumpara link-uri ptr a se promova, am scris despre asta, dar as putea avea ceva impotriva celor ce fac spam prin metode mult mai grave: cloaking, domain naming (kilometrice), cuvinte cheie ascunse, spam pe forumuri si bloguri, etc.
What next? Marketingul afiliat e spam, toti cei care sint inaintea voastra la cautari sint spameri, toti trebuiesc pusi in aceeasi oala (ptr a scoate in evidenta lipsa de discernamant prind diferentele dintre SEO si spam), in schimb oferim voiosi garantii clientilor ca ii ducem pe locul 1.
N-am o problema in a vinde/cumpara link-uri, am o problema in a face astfel de site-uri si ale promova. Si mai am o problema cu SEOs care petrec 5 minute pe zi citind bloguri de succes in ale SEO fara sa discearna informatiile..

A ascunde text, a cumpara domenii kilometrice cu cuvinte cheie, a denumi elemente grafice cu cuvinte cheie e acelasi lucru cu a cumpara link-uri ptr unii dintre voi.
Răspunde cu citat