raluca: "aparitia" in google a unui cuvant nu depinde de un factor, ci ce multiplii factori. Stiu siteuri care nu apar cu absolut nimic in google desi au si ele un oarecare continut.
raluca: "aparitia" in google a unui cuvant nu depinde de un factor, ci ce multiplii factori. Stiu siteuri care nu apar cu absolut nimic in google desi au si ele un oarecare continut.
Importanta metakeyord apare doar daca este folosit acel cuvant in sin continut, meta description, <h>, etc
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Stie cineva vreun caz, vreun test, vreun site, care si fi fost ajutat cu meta keywords setat sau incurcat prin lipsa lui meta keywords? Ca as fi curioasa, din pacate site-ul pe care am facut testul cu "tretritumo" nu imi permite sa desfasor mai multe teste
Be Sensual in Lenjerie Sexy / Folosesc SpellCheck Romanesc
Daca nu stie nimeni vreun test, vreun site, care si fi fost ajutat cu meta keywords setat sau incurcat prin lipsa lui meta keywords, cred ca poate fi inchis acest topic de catre un admin
Be Sensual in Lenjerie Sexy / Folosesc SpellCheck Romanesc
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)