Andrei, nu ma speria, ca sunt la inceput si deocamdata doar cu meta keywords ma lupt
Merci mult de link!
Andrei, nu ma speria, ca sunt la inceput si deocamdata doar cu meta keywords ma lupt
Merci mult de link!
Raluca,
In primul rand 5 zile inseamna foarte putin, dupa minim 14 zile poti spune ceva, si relevanta tine nu neaparat de prezenta cuvantului respectiv in articol, ci despre ce se vorbeste in site si in articol, de exemplu un articol care vorbeste despre "fructe, pere, portocale, prune, compot, etc." este foarte relevant si pentru "mere" chiar daca "mere" nu este prezent sau este prezent o singura data.
metakeyword este luat in calcul si de alte motoare, da doar daca este relevant pentru continut, si eu de asta il folosesc, si ceilati 5% sunt importanti
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
o sa revin cu informatii noi (atat de pe google cat si de pe yahoo si bing) si dupa 14 zile de la adaugarea in meta keywords a cuvantului supus testului
lovelife - adica google testeaza sa vada daca exista vreo legatura intre cuvintele din meta keywords si cele din continut, chiar daca meta keyword-urile respective nu se regasesc in continut?
spuneam ce inseamna relevanta, nu despre meta, despre metakeyords in goole nu am o parere foarte clara, se spune peste tot ca nu conteaza, dar tind sa cred ca au si ele importanta lor
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
pana la urma a aparut si-n google http://goo.gl/XpT8b
)) Tare, merci de veste (uitasem azi sa caut)
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Ai dreptate, nu mi-am dat seama pe moment ca daca il public pe forum o sa apara pe google. Dar nu prea ma incurca, ca site-ul pe care-l pusesem in keywords tot nu apare
iarta-mi ignoranta, dar pleci gresit la drum ca si gandire. Din punctul meu de vedere este ca si o piramida:
-structura site
-continut
-cuvinte cheie continut
capitolul META: fie titlul, descriere, cuvinte cheie: vor fi practic o descriere sau compilare a celor de mai sus, nu simple copy/paste, nu reluarea ideei. Este o descriere a descrierii sau o descriere a continului din pagina respectiva.
Iar intr-o astfel de piramida eu cred. Dar in ideea ca fiecare componenta are importanta ei majora in acea structura.
Foarte bun post! Pana la urma poti concluziona usor de ce ar tb sa conteze un meta sau nu. Ele au utile in a-i spune unui robot (care nu stia pe atunci sa citeasca singur) ce se gaseste pe site. Acum insa au invatat sa o faca singuri si-n cel mai bun caz, doar ignora kw-urile nerelevante in cazul de fata (ar putea sa creada ca vrei sa-l pacalesti).
Oricum, e bine ca testezi si chiar daca o faci pe lucruri care teoretic nu ar merita, eu iti sugerez sa o faci in continuare daca ai timp/disponibilitate. Inveti mai mult si mai bine asa, coroborand ce citesti cu ce experimentezi, chiar daca vorbim de lucruri batute in cuie teoretic.
S-a demonstrat de multe ori ca meta-ul keywords nu mai are nici o valoare si e ignorat complet de Google. Testul tau demonstreaza asta inca odata
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)