Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 34

Subiect: Importanta meta keyword-urilor

raluca este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    22nd February 2011
    Posturi
    112
    Putere Rep
    27

Implicit

Andrei, nu ma speria, ca sunt la inceput si deocamdata doar cu meta keywords ma lupt

Merci mult de link!

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Raluca,
    In primul rand 5 zile inseamna foarte putin, dupa minim 14 zile poti spune ceva, si relevanta tine nu neaparat de prezenta cuvantului respectiv in articol, ci despre ce se vorbeste in site si in articol, de exemplu un articol care vorbeste despre "fructe, pere, portocale, prune, compot, etc." este foarte relevant si pentru "mere" chiar daca "mere" nu este prezent sau este prezent o singura data.
    metakeyword este luat in calcul si de alte motoare, da doar daca este relevant pentru continut, si eu de asta il folosesc, si ceilati 5% sunt importanti
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    22nd February 2011
    Posturi
    112
    Putere Rep
    27

Implicit

o sa revin cu informatii noi (atat de pe google cat si de pe yahoo si bing) si dupa 14 zile de la adaugarea in meta keywords a cuvantului supus testului

lovelife - adica google testeaza sa vada daca exista vreo legatura intre cuvintele din meta keywords si cele din continut, chiar daca meta keyword-urile respective nu se regasesc in continut?

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

spuneam ce inseamna relevanta, nu despre meta, despre metakeyords in goole nu am o parere foarte clara, se spune peste tot ca nu conteaza, dar tind sa cred ca au si ele importanta lor
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Odwgoog este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    9th March 2009
    Locaţie
    Oradea/Google
    Vârstă
    47
    Posturi
    28
    Putere Rep
    29

Implicit

pana la urma a aparut si-n google http://goo.gl/XpT8b

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    50

Implicit

Mda... big mistake (sau oarecum). Data viitoare cand inventezi un termen, asigura-te ca nu mai il scapi pe niciun alt site
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    22nd February 2011
    Posturi
    112
    Putere Rep
    27

Implicit

)) Tare, merci de veste (uitasem azi sa caut)

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de Cristi Ursut Vezi Post
    Mda... big mistake (sau oarecum). Data viitoare cand inventezi un termen, asigura-te ca nu mai il scapi pe niciun alt site
    Ai dreptate, nu mi-am dat seama pe moment ca daca il public pe forum o sa apara pe google. Dar nu prea ma incurca, ca site-ul pe care-l pusesem in keywords tot nu apare

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

4 out of 4 members found this post helpful.

Implicit

iarta-mi ignoranta, dar pleci gresit la drum ca si gandire. Din punctul meu de vedere este ca si o piramida:
    -structura site
    -continut
    -cuvinte cheie continut
    capitolul META: fie titlul, descriere, cuvinte cheie: vor fi practic o descriere sau compilare a celor de mai sus, nu simple copy/paste, nu reluarea ideei. Este o descriere a descrierii sau o descriere a continului din pagina respectiva.

Iar intr-o astfel de piramida eu cred. Dar in ideea ca fiecare componenta are importanta ei majora in acea structura.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    50

Implicit

Citat Postat în original de serbancc Vezi Post
    iarta-mi ignoranta, dar pleci gresit la drum ca si gandire. Din punctul meu de vedere este ca si o piramida:
    -structura site
    -continut
    -cuvinte cheie continut
    capitolul META: fie titlul, descriere, cuvinte cheie: vor fi practic o descriere sau compilare a celor de mai sus, nu simple copy/paste, nu reluarea ideei. Este o descriere a descrierii sau o descriere a continului din pagina respectiva.

Iar intr-o astfel de piramida eu cred. Dar in ideea ca fiecare componenta are importanta ei majora in acea structura.
    Foarte bun post! Pana la urma poti concluziona usor de ce ar tb sa conteze un meta sau nu. Ele au utile in a-i spune unui robot (care nu stia pe atunci sa citeasca singur) ce se gaseste pe site. Acum insa au invatat sa o faca singuri si-n cel mai bun caz, doar ignora kw-urile nerelevante in cazul de fata (ar putea sa creada ca vrei sa-l pacalesti).

Oricum, e bine ca testezi si chiar daca o faci pe lucruri care teoretic nu ar merita, eu iti sugerez sa o faci in continuare daca ai timp/disponibilitate. Inveti mai mult si mai bine asa, coroborand ce citesti cu ce experimentezi, chiar daca vorbim de lucruri batute in cuie teoretic.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    35
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    62

Implicit

S-a demonstrat de multe ori ca meta-ul keywords nu mai are nici o valoare si e ignorat complet de Google. Testul tau demonstreaza asta inca odata

Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Keyword-uri in meta description
    De Federals în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 5th April 2009, 09:51
  2. Importanta tag-urilor
    De mamulea în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 28th March 2009, 15:22
  3. Importanta meta tag "keywords"
    De nsebastian în forumul Google
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 27th January 2008, 17:41
  4. Importanta backlink-urilor .edu
    De thefan în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 9th November 2007, 13:14
  5. Importanta link-exchange -urilor
    De kuerten în forumul Google
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 30th October 2007, 15:49

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •