Buna,
As vrea sa stiu din experienta voastra cat de relevanta e folosirea meta tag-ului "keywords" intr-un site.
Numai bine
Nicu
Buna,
As vrea sa stiu din experienta voastra cat de relevanta e folosirea meta tag-ului "keywords" intr-un site.
Numai bine
Nicu
Aproape de zero. Folosesc meta keywords doar ca sa fur cuvintele cheie din sursa competitorilor mei si sa vad pe ce incearca sa optimizeze
Atat timp cat google webmstare tools mai spune inca ca ai duplicate descriptions and stuff like that, meta tags keywords and description ramane inca un punct la care se poate lucra.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Tare as fi curios sa vad si eu un site FARA description si keywords ca sta bine in SERPS pe cuvant cheie puternic...
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
buna,
stiu cateva site-uri care contin meta dar nu aucontinut deloc. au asa zise splash pages care continoimagine si 2 linkuri.
cum pot asemene pagini pe cuvinte cheie sa ocupe prima pagina din google? chiar e google.ro manipulat cum am auzit?
frustrant pt mine care am un site la care am ajuns sa-l schimb de tot pt ca astfel desite-uri fara continut m-au doboratdin prima pagina in pagina a treia.
link-uri va dau pe mess si dau 1000 de dolari celui care ma scoate pe cateva cuvinte cheie ales pe primele pozitii in google si ma mentine acolo!
scuze am tastatura defecta!
eu nu am meta keywords pe nici o pagina de mai bine de 1 an de zile.... si cred ca stau destul de bine la cuvinte foarte cautate. description conteaza, insa are efect doar daca este in consonanta cu textul de pe pagina si mai ales cu titlul paginii.
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
Un site fara keywords pare neingrijit. Chiar daca ar fi acestea inutile pentru SEO, in cazul in care doresti sa-ti creezi o imagine buna in randul utilizatorilor...trebuie sa ai si keywords...sa nu uitam ca acuma toata lumea e "webmaster" si stiu sa se uite cat-de-cat intr-un cod sursa
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)