Vă salut!
Îmi trecuse pe la urechi un zvon, cum să Google nu permite Ad Sense pe subdomenii. Cât de adevărat este?
Nu de alta, dar nu am folosit până acum Ad Sense deloc.
Mulţumesc.
Vă salut!
Îmi trecuse pe la urechi un zvon, cum să Google nu permite Ad Sense pe subdomenii. Cât de adevărat este?
Nu de alta, dar nu am folosit până acum Ad Sense deloc.
Mulţumesc.
Nu cred ca este adevarat.Cunosc foarte multe persoane care au adsense pe subdomenii si nu i-am auzit sa aiba probleme pana acum.
poti sa folosesti pe subdomenii fara nici o problema.
:)
Trebuie doar sa ai grija cand adaugi in lista de allowed sites sa pui varianta fara www in fata.
"Example URLs
example.com allows all pages across all subdomains
sports.example.com allows only pages across the 'sports' subdomain"
prostie. Asta inseamna ca isi distrug propriul " blogspot.com" . Nu cred asa ceva.
Atat timp cat respecti regullile, poti pune reclama in orice pagina, inclusiv pe subdomenii.
Apropo de reguli, am vazut pe site-urile de muzica, Google Ads. Mai mult, am vorbit cu unul dintre cei care au un astfel de site, şi spunea ceva de Forex.
Nu am înţeles cine ştie ce, însă spunea că e un trick ce păcăleşte Google Ads să nu mai arate altceva decât reclamele de la Forex Trading. Mi-a arăta nişte print screen-uri şi din 9 click-uri pe zi, făcuse 4 dolari.
Chiar se poate păcăli Google aşa de uşor?
pot confirma asta din experienta proprie.
Am facut un cont adsense pentru un prieten. Site-ul lui era inca "under construction" asa ca si-a facut un blog la blogspot si a aplicat cu acel blog pentru un cont adsense.
Din moment de a mers la nume.blogspot.com presupun ca merge la orice varianta de subdomeniu, important e continutul site-ului.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)