e de bine, e de rau, e null pentru G sa ai zeci de mii de subdomenii?
am cautat putin pe forum si nu am fost prea lamurit..
merci mult.
e de bine, e de rau, e null pentru G sa ai zeci de mii de subdomenii?
am cautat putin pe forum si nu am fost prea lamurit..
merci mult.
teoretic nu ar trebui.
cei care ofera subdomenii si au mii de subdomenii sau hosturile de blog din romania sa zicem blogultau.ro care ofera subdomenii nu sufera.
Depinde totusi si cum le folosesti, ce "smecherie" vrei sa faci, dar cum ziceam, in mod normal nu are cu ce afecta.Cat "de bine" nush ce ar putea sa fie, sa zicem poate daca dai link catre domeniu dar nu cred ca ar ajuta cu mult.
Cu ceva ani in urma a mers f. bine tehnica asta de 'optimizare', insa doar o perioada scurta.
Parerea mea este ca poti avea f. multe subdomenii numai daca ai content ok si clar dedicat acelui subdomeniu, a.i. sa ai un motiv f. bun de a pt. aceasta structura (ex: multe bloguri pe o platforma comuna). Altfel, cam ai sanse imense sa zbori din google index relativ repede, mai ales pe .com.
curios, am de ceva timp (1an) genul asta si vad ca e spre bine. am copiat si eu de la giganti.. http://en.softonic.com/
nu am auzit de site-ul acesta.
dar daca e "gigant" atunci mi se pare tare stupid ceea ce face.
cred ca pentru google rezulta acelasi lucru fie daca are nume-soft.softonic.com , fie daca are softonic.com/nume-soft.html , dar na...
in plus, chestia asta nu e un fel de spam, sau cel putin nu e etic...ceva pe acolo..
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)