Buna,
Poate pare o intrebare idioata.... dar... subdomeniile cresc "artificial" numarul de vizitatori si paginatia in renumitultrafic punct ro
Buna,
Poate pare o intrebare idioata.... dar... subdomeniile cresc "artificial" numarul de vizitatori si paginatia in renumitultrafic punct ro
Scuze... care e intrebarea?
pai asta era intrebarea
subdomeniile cresc "artificial" numarul vizitatorilor si paginatia in trafic punct ro???
nu cred ca inteleg ce vrei sa spui, sorry
banuiesc ca te referi la site-urile care au sub1.site.ro sub2.site.ro si tot asa.. si toate au acelasi script de trafic si se considera ca ar fi tot traficu pe site.ro ?
si daca asta era intrebarea..
creste de crescut dar nu stiu care e faza cu artificialu.. fii mai explicit totusi..
da... a fost cam aiurea intrebarea, ideea e ca mi-am instalat un forum pentru un site si nu stiam cum e mai bine.... sa-i fac un subdomeniu sau nu...
si nu prea intelegeam cum contorizeaza trafic un subdomeniu, dar cred ca nu prea conteaza
Un subdomeniu este vazut ca un site separat si trebuie sa o iei de la zero cu el. Avantajul, evident este ca linkurile catre site-ul mare sunt vazute ca venind dintr-un alt site.
Dezavantajul: faptul ca o iei de la zero cu ele si nu beneficiezi de autoritatea parintelui.
Faptul ca sunt pe acelasi ip domeniul si subdomeniul nu influenteaza cu nimic?
Este bine ca subdomeniul sa fie pus pe IP separat fata de IP-ul domeniului ?
Daca au acelasi IP sunt vazute ca 2 siteuri diferite sau ca un singur site ?
nu stiu daca exista un raspuns pentru intrebarea asta. Eu unul consider ca sunt vazute ca doua site-uri diferite indiferent de IP. Pai atunci daca am 10 subdomenii despre lucruri diferite pe acelasi server? Google nu va considera acelasi site dar e posibil sa ma insel
Nu forta, foloseste un ciocan mai mare.
Stiri IT, calculatoare, telefoane
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)