Stie cineva ceva despre acest tag cam cat de compatibil este cu GoogleBot? Am gasit o discutie pe webmasterworld dar insuficient de lamuritoare. Banuiesc ca e alternativa la <title></title>.
Stie cineva ceva despre acest tag cam cat de compatibil este cu GoogleBot? Am gasit o discutie pe webmasterworld dar insuficient de lamuritoare. Banuiesc ca e alternativa la <title></title>.
Ultima modificare făcută de Diana; 2nd May 2007 la 13:51.
Nu este o alternativa la title. Mai important este tag-ul principal. Iar meta-urile au scazut mult, devenind doar o alternativa, atunci cand pagina nu are destul continut.
Boingeanu Ben
Cam asta am inteles si eu intre timp. Am impresia ca tag-ul meta genereaza continutul dintre <title> si </title>. Multumesc
Aurel, sint doar cateva tag-uri necesare ptr. un site.
Title si description sint importante, keywords fiind doar ptr densitate de cuvinte cheie, si deci de nivel 2 ca interes ptr. motoare.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Da, Krumel, ai dreptate. Stiam asta...dar eram nedumerit de acest tag complet nou pentru mine. Asta a fost singurul motiv pentru care am intrebat. Multumesc pentru raspuns.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)