Free Monitor for Google este un soft cu care poti verifica pozitia site-urilor tale la anumite cuvinte cheie.
Va las un print, sa vedeti cum arata.
![]()
Free Monitor for Google este un soft cu care poti verifica pozitia site-urilor tale la anumite cuvinte cheie.
Va las un print, sa vedeti cum arata.
![]()
Vand Advertoriale (pr 5)
Am citit in Webmaster Tools Guidelines ca nu e bine sa folosesti tool-uri din astea... ca poti sa fii penalizat
Automated queries
Google's Terms of Service do not allow the sending of automated queries of any sort to our system without express permission in advance from Google. Sending automated queries absorbs resources and includes using any software (such as WebPosition Gold™) to send automated queries to Google to determine how a website or webpage ranks in Google search results for various queries.
Da, am uitat sa spun. E recomandat sa-l folositi doar o data pe zi, sau la 2 zile.
Softul e bun.Ma ajuta sa gasesc mai repede ceea ce caut.
Pana acum nu foloseam astfel de softuri. In ultima luna am instalat cateva. Se pare ca mi-e mult mai usor cu ele![]()
Vand Advertoriale (pr 5)
eu il folosesc si de 5,6 ori pe zi. si nu ma afecteaza deloc. daca intradevar ar afecta cu ceva majoritatea, l-ar folosi pentru site-urile concurente.
Solutia ca sa nu fi penalizat este sa nu faci crawling google folosind un singur IP.
Free google monitor este bun pentru a genera rapoarte pe google local , in momentul in care incerci sa il folosesti pentru un alt google engine, inclusiv pentru google.com - rapoartele nu mai sunt exacte ( datorita locatiei ).
Va recomand KeywordSearchRankings - pozitia site-ului in SERP, TOP 10 Rezultate si Advertiseri pentru generare rapoarte SERP, intrucat este singurul tool online ce face crawling google din peste 150 de geolocatii diferite.
E foarte util intr-adevar si eu il folosesc foarte des si nu am fost penalizata pana acum.
Foarte bun softul, e adevarata treaba cu penalitatile, pot fi evitate cu proxy-uri.
Google nu iti va penaliza site-ul daca folosesti astfel de tool-uri, fiindca poti folosi site-ul concurentei.
In schimb am observat ca iti baneaza temporar accesul la Google Search (cam 30 de minute).
E absurd sa spui ca ar putea google sa te penalizeze pentru folosirea toolurilor de acest gen. Cum spunea si @Razvan Girmacea daca faci 5 teste pe zi ale concurentei atunci i-ai scos din circuit !
M-am bazat foarte mult pe acest tool pina acum, dar constat de ceva timp ca rezultatele nu mai au acuratete. Imi sunt afisate cu pina la 10 pozitii eroare fata de ce afiseaza google search.
Care ar fi cauza ?
Ce alta solutie free exista la acest soft ?
Multumesc !
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)