Daca o faceti ati putea deschide un topic special pt studiul asta de caz, e foarte util si cu siguranta vrem cu totii sa-l urmarim si analizam.
Daca o faceti ati putea deschide un topic special pt studiul asta de caz, e foarte util si cu siguranta vrem cu totii sa-l urmarim si analizam.
Sa nu exageram.
Wow, felicitari pentru initiativa, sunt rarisime analizele de genul asta in .ro, asteptam detalii si, cum spune si eradu, ar fi binevenit un topic dedicat.
-> 1nesco, de ce? bigger is better!
Ultima modificare făcută de Marylina; 7th November 2010 la 19:03.
Nu sunt rarisime, sunt dese, dar nu se da nimeni mare cu ele, ca e catalogat ca spammer. Si toti tin la domeniile lor... reputatie, ma'ntelegi.
Promit eu ca fac studiu de caz serios documentat si public.
Pana atunci, cred ca trebuie sa ne mutam discutia de aici ca e prea offtopic![]()
Trust, but verify.
bv pt intentie
Count me in la acest test!
mai am un tool care baga 2500+ linkuri, tot de genul www[.]cubestat[.]com/www[.]siteultauaici[.]com
daca vreti il putem folosi si pe ala, dar garantez 100% ca domeniul nu va "pati" nimic, din contra
dar daca ajungi primul cu ala si ai j'demii de vizitatori, mie ce imi iese ?![]()
O impresionanta colectie de -> Unelte SEO
Gratuit siteul/blogul tau in cele mai mari motoare de cautare
Salut
Sunt nou pe forumul asta si relativ nou in materie de SEO. Adica am facut un site, am incercat sa fac si SEO, am citit o multime dar se pare ca ceva pe undeva gresesc pt ca dupa 7 luni de la deschiderea site-ului inca am PR=0 si in google apar foarte departe pe anumite key-words iar pe unele deloc.
Legat de topicul asta: ati mai facut testul de care se vorbeste mai sus? Ati creat un topic special unde putem vedea rezultatele?
merci
Laur
1. PR0 nu inseamna ca site-ul este mai putin ok. Conteaza si vechimea domeniului precum si felul in care actualizezi continutul
2. Faptul ca apari "foarte departe" poate fi cauzat de:
a - concurenta foarte mare pe nisa respectiva
b - optimizare .. 'timida'.
I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire
Ultima modificare făcută de ampersand; 22nd March 2011 la 20:55.
Ai incurcat cuvantul rar cu frecvent.Pe blog scriu destul de frecvent (cel putin de 3-4 ori pe luna)
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)