Rezultate 1 la 6 din 6

Subiect: Backlink-uri si PageRank

ronaldo30 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th April 2008
    Vârstă
    51
    Posturi
    58
    Putere Rep
    0

Implicit Backlink-uri si PageRank

Sal,

Pentu un update de PR daca backlink-ul transfera PR conteaza si perioada cat ai backlink-ul sau doar trebuie sa-l ai in momentul update-ului.

Intreb asta pentru ca ar putea exista situatia sa cumperi niste backlink-uri de PR mare doar in perioada apropiata de update, fara sa conteze cat le ai de fapt.

De exemplu in aceasta perioada cand se asteapta un update se pot cumpara backlink-uri doar pentru 1-2 luni.

Multumesc!

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    50

Implicit

Citat Postat în original de ronaldo30 Vezi Post
    Sal,

Pentu un update de PR daca backlink-ul transfera PR conteaza si perioada cat ai backlink-ul sau doar trebuie sa-l ai in momentul update-ului.

Intreb asta pentru ca ar putea exista situatia sa cumperi niste backlink-uri de PR mare doar in perioada apropiata de update, fara sa conteze cat le ai de fapt.

De exemplu in aceasta perioada cand se asteapta un update se pot cumpara backlink-uri doar pentru 1-2 luni.

Multumesc!
    M-am trezit cu un PR5 la un site de un o luna si ceva si cu pozitionari pe primele pozitii ptr cuvintele semnificative. Era vb de un site de eveniment si pusesera multe siteuri importante link catre el in perioada respectiva (eu n-am facut nici macar vreo inscriere si n-am pus niciun link catre el pe alt site). Dupa terminarea evenimentului ce a coincis cu update-ul de PR, majoritatea site-urilor au retras link-ul de pe paginile lor sau au ajuns pe altele cu importanta minora, PR-ul descrescand treptat de la update la update. In cazul acesta a mers si pe perioada scurta.

crash este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Cluj-Napoca, Romania
    Posturi
    462
    Putere Rep
    32

Implicit

page rank-ul in construiesti in timp, adica nu vad de ce ai vrea sa cumperi linkuri acum inainte de pr update, dupa care sa le scoti, pt ca apoi sa scada la urmatoarele update-uri. hmm, mai sunt care fac manevre din astea ca sa "ridice" pretul unui site/domeniu, dar dupa parerea mea n-are nici o relevanta daca ai pr3-4 dar fara vizitatori.

este exact cum a zis Marius mai sus.
    keep dreaming...

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th April 2008
    Vârstă
    51
    Posturi
    58
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de crash Vezi Post
    page rank-ul in construiesti in timp, adica nu vad de ce ai vrea sa cumperi linkuri acum inainte de pr update, dupa care sa le scoti, pt ca apoi sa scada la urmatoarele update-uri. hmm, mai sunt care fac manevre din astea ca sa "ridice" pretul unui site/domeniu, dar dupa parerea mea n-are nici o relevanta daca ai pr3-4 dar fara vizitatori.

este exact cum a zis Marius mai sus.
    Ideea e ca daca prin un PR mai mare dupa un update ma pot inscrie in directoare mai bune.

Asa la un PR mic nu te accepta decat cei care nu iti fac tranfer de PR.

Deci ca idee conteaza doar in momentul update-ului nu si cat timp ai backlink-ul.

Glide este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    23rd June 2008
    Posturi
    33
    Putere Rep
    0

Implicit

inceraca sa-l inscrii in directoare cu PR mare....cel putin acolo nu-ti scoate nimeni link-ul dupa 3-4 luni cat ai plati tu un link sponsorizat...asa am ajuns cu site-ul la PR4 desi am in medie doar 200 de vizitatori pe zi

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th April 2008
    Vârstă
    51
    Posturi
    58
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Glide Vezi Post
    inceraca sa-l inscrii in directoare cu PR mare....cel putin acolo nu-ti scoate nimeni link-ul dupa 3-4 luni cat ai plati tu un link sponsorizat...asa am ajuns cu site-ul la PR4 desi am in medie doar 200 de vizitatori pe zi
    Stiu ca asta e ideea, numai ca nu ma accepta in directoare cu PR mare.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Backlink-uri MSN
    De Skinnerul în forumul Alte motoare de cautare
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 2nd June 2011, 01:15
  2. Relevanta Backlink Google
    De Cipixxx în forumul Google
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 8th January 2009, 19:45
  3. Backlink PR6 si PR7
    De Marius Mailat în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 30th September 2007, 12:56
  4. backlink gratis !
    De krakiun în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 23rd September 2007, 01:52
  5. backlink from ask.co.uk ?
    De miealex în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 22nd April 2007, 13:03

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.