6th November 2010, 21:18
1 out of 1 members found this post helpful.
@Cika-Bum, ai si tu niste pacate. Multumim pentru unealta, insa e ciudat ca un nou venit, pe langa ca intra cu numele "Consultanta SEO", mai pune si link spre site-ul lui. Uite, din lista aia de 330, unele sunt bune sa zicem (am vazut ca e aboutus.org, ceea ce e un link ok), insa FIX, DAR FIX site-ul tau pe care l-ai posat drept... exemplu nu are nici macar link NOFOLLOW catre site-ul verificat. So?
Nu te mai ratoi, si incearca sa nu ne iei de prosti. Poate e nejustificata reactia unora (adica prea agresiva), insa tu esti al nou deocamdata. Sfatul meu ar fi sa nu mai incerci sa vinzi castraveti gradinarilor. Pe aici suntem vo 95% gradinari si prea putini oameni care sa aiba nevoie de... consultanta SEO (incat sa vrei sa iti promovezi serviciul pe aici, in scopul de a castiga clienti). Daca asta cauti, ai gresit forumul.
PS: Nu mai generaliza membrii forumului. E in defavoarea ta. Daca observi, parerile sunt impartite (vezi in dreptul posturilor daca sunt utile sau nu...).
PSS: Daca tot doresti sa iti promovezi serviciul in directia asta, ofera si tu un back link do-follow
Mai dau cate-un sfat
juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de
nutritie.
6th November 2010, 22:13
Sunt sute de tool-uri folosite de webmasteri din toata lumea. Asta e doar unul din ele.
Daca cineva poate sa explice de ce un IBL poate dauna, o sa inteleg si eu cum pot sa fac rau concurentei.
Google e facut de oameni sanatosi la cap, stiu si ei ca ce nu e in interiorul saitului nu depinde de proprietar.
Imaginati-va daca ar face cu adevarat rau unele IBL-uri. Eu personal as face spam cu link-urile concurentei pana i-ar bana google. Si ar fi gratis.
Concluzia: tool-ul este foarte bun. Multumim
Concluzia2: fa-ti reclama pana iti vine acru, dar daca vrei un sfat, ti-l ofer eu gratis. Targetul tau e foaaarte greu de gasit pe google Daca targetul tau a ajuns pe acest forum, nu mai e targetul tau.
Trust, but verify.
7th November 2010, 00:43
Postat în original de
Cika-Bum
Nici o suparare, dar sfaturile tale imi sunt mai mult decat indispensabile.
Google: "Probably Possible" 3rd Party Bad Links Can Hurt You
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un
audit SEO complet. :)
7th November 2010, 10:48
2 out of 2 members found this post helpful.
Hai sa va zic sincer. Sunt martor in fiecare zi la cresteri bruste ale unor saituri relativ noi.
Spam la greu. Nici unul nu e penalizat. Si spam serios, nu 330 de link-uri, ci mii, zeci de mii.
Reteta: Tool-ul asta e folosit in prima secunda pentru ca saitul tau sa apara in google. L-am folosit (bine, nu fix pe asta ci altele asemanatoare) pentru zeci de domenii noi si toate au aprut in google in max 24h.
Dupa ce imbatraneste putin domeniul incepi sa ii construiesti IBL-urile. Spam sau pe bune. Dar niciodata, nici macar cand am pus 1000 link-uri pe saptamana, nu a fost afectat negativ vreun site. Singurul lucru care s-a intamplat a fost ca UNELE link-uri au fost ignorate de google (nici un efect).
Zic din experienta mea, nu din a altora
Trust, but verify.