Pagina 2 din 7 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 68

Subiect: 330 backlink-uri gratuite

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    91
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.417
    Putere Rep
    91

Implicit

@Cika-Bum, tu oferi / vrei sa oferi "consultanta SEO" unor clienti presupun. Daca lucrezi cu astfel de asa-zise generatoare de linkuri, din punctul meu de vedere se pare ca nu stii foarte multe despre SEO.

Problema e ca cu aceste tool-uri poti face rau unui site. Nu am zis ca faci rau unui site 100%, dar ii poti influenta evolutia in sens negativ. Ori, tu vii pe acest forum si postezi un link catre ceva, o chestie neverificata si care nu este foarte safe. Ce ar trebui sa spuna cei mai cu experienta. "Pune in continuare linkuri din astea" ?
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    50

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

@Cika-Bum, ai si tu niste pacate. Multumim pentru unealta, insa e ciudat ca un nou venit, pe langa ca intra cu numele "Consultanta SEO", mai pune si link spre site-ul lui. Uite, din lista aia de 330, unele sunt bune sa zicem (am vazut ca e aboutus.org, ceea ce e un link ok), insa FIX, DAR FIX site-ul tau pe care l-ai posat drept... exemplu nu are nici macar link NOFOLLOW catre site-ul verificat. So?

Nu te mai ratoi, si incearca sa nu ne iei de prosti. Poate e nejustificata reactia unora (adica prea agresiva), insa tu esti al nou deocamdata. Sfatul meu ar fi sa nu mai incerci sa vinzi castraveti gradinarilor. Pe aici suntem vo 95% gradinari si prea putini oameni care sa aiba nevoie de... consultanta SEO (incat sa vrei sa iti promovezi serviciul pe aici, in scopul de a castiga clienti). Daca asta cauti, ai gresit forumul.

PS: Nu mai generaliza membrii forumului. E in defavoarea ta. Daca observi, parerile sunt impartite (vezi in dreptul posturilor daca sunt utile sau nu...).

PSS: Daca tot doresti sa iti promovezi serviciul in directia asta, ofera si tu un back link do-follow
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    108
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    108

Implicit

Sunt sute de tool-uri folosite de webmasteri din toata lumea. Asta e doar unul din ele.
    Daca cineva poate sa explice de ce un IBL poate dauna, o sa inteleg si eu cum pot sa fac rau concurentei.
    Google e facut de oameni sanatosi la cap, stiu si ei ca ce nu e in interiorul saitului nu depinde de proprietar.
    Imaginati-va daca ar face cu adevarat rau unele IBL-uri. Eu personal as face spam cu link-urile concurentei pana i-ar bana google. Si ar fi gratis.

Concluzia: tool-ul este foarte bun. Multumim
    Concluzia2: fa-ti reclama pana iti vine acru, dar daca vrei un sfat, ti-l ofer eu gratis. Targetul tau e foaaarte greu de gasit pe google Daca targetul tau a ajuns pe acest forum, nu mai e targetul tau.
    Trust, but verify.

Cika-Bum este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd November 2010
    Locaţie
    Romania, Constanta
    Vârstă
    41
    Posturi
    145
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Cristi Ursut Vezi Post
    t... exemplu nu are nici macar link NOFOLLOW catre site-ul verificat. So?

Nu te mai ratoi, si incearca sa nu ne iei de prosti. Poate e nejustificata reactia unora (adica prea agresiva), insa tu esti al nou deocamdata. Sfatul meu ar fi sa nu mai incerci sa vinzi castraveti gradinarilor. Pe aici suntem vo 95% gradinari si prea putini oameni care sa aiba nevoie de... consultanta SEO (incat sa vrei sa iti promovezi serviciul pe aici, in scopul de a castiga clienti). Daca asta cauti, ai gresit forumul.

PS: Nu mai generaliza membrii forumului. E in defavoarea ta. Daca observi, parerile sunt impartite (vezi in dreptul posturilor daca sunt utile sau nu...).

PSS: Daca tot doresti sa iti promovezi serviciul in directia asta, ofera si tu un back link do-follow
    Nu incercam sa imi promovez site-ul aici, nu asta a fost intentia cu care m-am inregistrat pe acest forum ci pur si simplu am dorit sa fac acel tool public, pentru cei interesati.Cei neinteresati sa nu il foloseasca si cu asta basta!

Nu generalizez si nu ii pun pe toti userii in aceeasi oala, doamne fereste! dar unii "ambasadori" au impresia ca le stiu pe toate si fac remarci aiurea, fara sa aiba cunostinta despre postul, sau persoana in cauza.

in privinta link-ului de pe site: se rezolva, multumesc de sfat

P.S. daca eu am pe acest forum 30 de posturi si altii au 3000000000 asta nu inseamna ca nu pot avea si eu pe alte forumuri (de specialitate) 9999999999 de posturi, corect?
    Deci, nu vreau sa ma laud, nu iau pe nimeni de prost, dar nici eu sa nu fiu luat de prost de catre altii.

Cu respect,
    toate cele bune,

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de Nichita Vezi Post
    ...se pare ca nu stii foarte multe despre SEO.

Problema e ca cu aceste tool-uri poti face rau unui site. Nu am zis ca faci rau unui site 100%, dar ii poti influenta evolutia in sens negativ. ...
    Nici o suparare, dar sfaturile tale imi sunt mai mult decat indispensabile.
    oricum, apreciez sinceritatea

numai bine

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    91
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.417
    Putere Rep
    91

Implicit

Citat Postat în original de Cika-Bum Vezi Post
    Nici o suparare, dar sfaturile tale imi sunt mai mult decat indispensabile.
    Google: "Probably Possible" 3rd Party Bad Links Can Hurt You
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Dan
    Reputatie:
    108
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    108

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Hai sa va zic sincer. Sunt martor in fiecare zi la cresteri bruste ale unor saituri relativ noi.
    Spam la greu. Nici unul nu e penalizat. Si spam serios, nu 330 de link-uri, ci mii, zeci de mii.
    Reteta: Tool-ul asta e folosit in prima secunda pentru ca saitul tau sa apara in google. L-am folosit (bine, nu fix pe asta ci altele asemanatoare) pentru zeci de domenii noi si toate au aprut in google in max 24h.
    Dupa ce imbatraneste putin domeniul incepi sa ii construiesti IBL-urile. Spam sau pe bune. Dar niciodata, nici macar cand am pus 1000 link-uri pe saptamana, nu a fost afectat negativ vreun site. Singurul lucru care s-a intamplat a fost ca UNELE link-uri au fost ignorate de google (nici un efect).
    Zic din experienta mea, nu din a altora
    Trust, but verify.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd November 2010
    Locaţie
    Romania, Constanta
    Vârstă
    41
    Posturi
    145
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    ...Tool-ul asta e folosit in prima secunda pentru ca saitul tau sa apara in google. L-am folosit (bine, nu fix pe asta ci altele asemanatoare) pentru zeci de domenii noi si toate au aprut in google in max 24h. ...
    100% de acord! in sfarsit un post on-topic

P.S. am terminat un site acum vreo 3 zile, dupa nici 24 de ore google a indexat 13 pagini dintr-un total de 72 (nu apar in cautari, deocamdata, dar as fi chiar nesimtit sa cer si asta, la o vechime a domeniului de <4 zile)

cheers!
    O impresionanta colectie de -> Unelte SEO
    Gratuit siteul/blogul tau in cele mai mari motoare de cautare

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    50

Implicit

Citat Postat în original de Cika-Bum Vezi Post
    100% de acord! in sfarsit un post on-topic

P.S. am terminat un site acum vreo 3 zile, dupa nici 24 de ore google a indexat 13 pagini dintr-un total de 72 (nu apar in cautari, deocamdata, dar as fi chiar nesimtit sa cer si asta, la o vechime a domeniului de <4 zile)

cheers!
    Imi place ca e on-topic numa' ala care-ti da tie dreptate

In rest, sunt si eu de acord ca ar putea fi util pentru un site nou astfel de linkuri. Insa cam atat

Ai insa si Social Media si Google poate veni la fel de repede.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd November 2010
    Locaţie
    Romania, Constanta
    Vârstă
    41
    Posturi
    145
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Nichita Vezi Post
    "Probably Possible" 3rd Party Bad Links Can Hurt You
    uite stat-urile de la site-ul despre care vorbeam (pe care am folosit si acest tool)

Screenshot-webmaster.png

Eu nu insist sa folosesti acest tool, doar vreau sa iti dovedesc, ca nu e asa cum spui...

Mult noroc!
    Ultima modificare făcută de Cika-Bum; 7th November 2010 la 13:10. Motiv: uhhmmm, keyboard
    O impresionanta colectie de -> Unelte SEO
    Gratuit siteul/blogul tau in cele mai mari motoare de cautare

Dan
    Reputatie:
    108
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    108

Implicit

Tot offtopic acum, ca prea am raspuns ontopic mereu:
    Cine pune la bataie un domeniu sa ii punem si noi vreo 5000 de IBL-uri/ saptamana, sa vedem daca il penalizeaza google?

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

tot offtopic: am io unu cu 3000 de linkuri. dar e desktop, nu e online. Il pun?
    Trust, but verify.

Pagina 2 din 7 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Backlink-uri MSN
    De Skinnerul în forumul Alte motoare de cautare
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 2nd June 2011, 01:15
  2. Backlink-uri si PageRank
    De ronaldo30 în forumul Google
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 1st July 2008, 21:42
  3. Backlink PR6 si PR7
    De Marius Mailat în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 30th September 2007, 12:56
  4. backlink gratis !
    De krakiun în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 23rd September 2007, 01:52
  5. backlink from ask.co.uk ?
    De miealex în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 22nd April 2007, 13:03

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare