Pagina 2 din 9 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 86

Subiect: user care nu a platit serviciile.....

Chivu Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.128
    Putere Rep
    37

Implicit

ms mult........dar nici nu mai ai tragere de munca....cand eu ii fac niste articole...stau cateva ore....si pac.....

problema e ca ...., cred ...ca am fost 'prea bun' pe forum...si na...misticalriver..

va multumesc oricum pt promptitudine la toti si am sa astept pana in finalul sapt....voi da si userul in momentul acela.
    Ultima modificare făcută de Chivu Mihai; 29th September 2011 la 16:09.
    Recomand cu caldura serviciile oferite de Mutari mobila

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    40

Implicit

Cel mult nu mai faci business cu el/ea si eventual spui cine e, cum consideri.

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.125
    Putere Rep
    46

Implicit

Citat Postat în original de ZeTTu Vezi Post
    Am si eu o intrebare daca e bine sa procedez asa.....
    Acum vreo 3 sapt am vandut cateva linkuri si advertoriale cuiva de pe seopedia...Mi-a spus ca plata o va face cam in ziua de azi, dar nimic. In plus nici nu mai raspunde la mesaje.(sper , sa zicem ca e plecat intr-o vacanta ceva..). Ce ar trebuii sa fac? sa sterg advertorialele...nu m-ar avantaja cu ceva...de sters linkurile..clar.....dar m-am gandit la inca ceva inedit....
    Am cativa prieteni care au in posesie vreo 30 de siteuri adult. Daca ii voi pune linkul pe toate, iar 'dansul' va primii o penalizare google, am fi egali in fata acestui incident?
    Pai si a trecut ziua de azi?

Ionut Cosmin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    28th March 2011
    Locaţie
    Focsani
    Vârstă
    30
    Posturi
    300
    Putere Rep
    26

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

sfatul meu este sa astepti inca o saptamana apoi sa te uiti cand a intrat ultima data si daca e intrat recent sa ii dai pm si sa ii spui ca ii scoti link ...de sters adv nu stiu ce sa zic..

strike03 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    29th March 2011
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    130
    Putere Rep
    26

Implicit

eu zic sa astepti, razbunarea e arma prostului, scoate linkurile si considera ca ai scris articolul pentru tine, daca trece o saptamana si nu rezolvi problema cel mai bine e sa dai numele lui pentru a sti de cine sa ne ferim.
    Prost obicei au unii de a nu plati sau a uita. vesnicul motiv...am fost plecat si nu am avut net..

cristianionescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    1st May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    101
    Putere Rep
    27

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Misticalriver, asta cu publicarea numelui sau a datelor de contact poate deveni urata de tot. Personal stiu deja cateva cazuri unde persoana X care a publicat o mizerie despre persoana Y pe blogul sau, a sfarsit prin a-i plati compensatii.

Din varii motive majoritatea tinand de instigare, calomnie, dreptul la viata privata, dar si de o gramada de legi ca 677/2001, sau 278/2006, si inca 20-30 de legi. Respectivul te poate da in judecata fara mari probleme fie pentru a cere daune morale, compensatii pentru daune de imagine, etc. În acest sens, art. 30 alin. 6 din Constituție prevede că libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viața particulară a persoanei și nici dreptul la propria imagine, iar în temeiul art. 54 din Constituție drepturile și libertățile constituționale trebuie exercitate cu bună-credință, fără să se încalce drepturile și libertățile celorlalți.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Citat Postat în original de cristianionescu Vezi Post
    Misticalriver, asta cu publicarea numelui sau a datelor de contact poate deveni urata de tot. Personal stiu deja cateva cazuri unde persoana X care a publicat o mizerie despre persoana Y pe blogul sau, a sfarsit prin a-i plati compensatii.

Din varii motive majoritatea tinand de instigare, calomnie, dreptul la viata privata, dar si de o gramada de legi ca 677/2001, sau 278/2006, si inca 20-30 de legi. Respectivul te poate da in judecata fara mari probleme fie pentru a cere daune morale, compensatii pentru daune de imagine, etc. În acest sens, art. 30 alin. 6 din Constituție prevede că libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viața particulară a persoanei și nici dreptul la propria imagine, iar în temeiul art. 54 din Constituție drepturile și libertățile constituționale trebuie exercitate cu bună-credință, fără să se încalce drepturile și libertățile celorlalți.
    Sa inteleg ca daca eu scriu "aicisea" pe forum: cristianionescu mi-a dat teapa de 500 de euro, pt ca...... si explic, tu ma dai in judecata conform celor de mai sus?
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

cristianionescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    1st May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    101
    Putere Rep
    27

Implicit

Ca sa formulez un raspuns simplist: Da. Suma nu este neaparat relevanta. Poate sa fie vorba si despre 10 Euro platiti pe PayPal.

Este foarte simplu si firesc. Altfel cum iti explici ca exista notiunea de sentinta judecatoreasca definitiva. Orice avocat iti poate confirma ca speculatiile pot fi interpretate ca avand au un rol denigrator, afectand imaginea publica a individului si dreptul la viata privata. Si deoarece ne aflam in EU, legislatia comunitatii europene (discut aici despre CEJ) supercede legislatia nationala in ceea ce priveste acest subiect. Exista zeci de sectiuni referitoare special la Cyber Bullying si Online Harassment. Iti recomand echipa Ionescu & Sava care sunt foarte buni pe partea de online.

Personal cunosc intim doua cazuri. Unul este o speta mai interesanta pentru ca o persoana a inregistrat o convorbire telefonica fara acceptul paratului, sfarsind cu dosar penal pentru distributia ei. Legal oricine poate cere blocarea acesului la resursa cauzatoare de prejudicii (respectiv sectiunea din forum), dar si lista IP-urilor si a datelor de geo-localizare din partea furnizorului de servicii de internet, pentru instrumentarea dosarului. In statele semnatare ale conventiei de la Lisabona, legislatia este chiar mai dura pe aceste spete ca in Statele Unite.

http://www.huffingtonpost.com/2009/0..._n_245944.html
    http://www.buzzom.com/2011/06/vodafo...facebook-post/
    http://www.wwmt.com/articles/margin-...kalamazoo.html
    Ultima modificare făcută de cristianionescu; 11th October 2011 la 20:57.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    109
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    109

Implicit

Practic: nimeni nu ia nici o masura daca ala nu a platit serviciile, dar daca spun tuturor faza, intru la belea.
    LOGIC si normal.

LE: domnu' cristianionescu, daca eu spun ADEVARUL, cu parere de rau dar ma lupt cu toti avocatii dfin lume. Adevarul poate fi spus in mod public fara frica legilor. Daca nici adevarul nu am voie sa il spun mai bine ma duc in africa si culeg banane. Hai sa nu mai fim asa de fantezisti.
    Eu stiu ca dumneavoastra ati mentionat acolo "mizerii" si "date personale" si va legati de ele, dar sa revenim la subiect.
    Ultima modificare făcută de Dan; 11th October 2011 la 20:58.
    Trust, but verify.

relansat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    18th July 2011
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    780
    Putere Rep
    29

Implicit

@Dan Practic ... Romania

Pagina 2 din 9 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 31
    Ultimul Post: 13th September 2011, 16:26
  2. Vand 4 domenii din care 2 cu hosting platit
    De alias74 în forumul Domenii
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 17th February 2011, 01:53
  3. Director Web Platit -
    De Andreiuk în forumul Directoare web straine
    Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 5th November 2010, 01:51
  4. PayPal m-au platit de 2 ori (sau ING?)
    De CatalinTM în forumul PayPal
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 26th July 2008, 12:32
  5. Cat ati platit pe reclama CPC?
    De crissuca în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 13th February 2008, 13:43

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •