29th September 2011, 16:59
1 out of 1 members found this post helpful.
sfatul meu este sa astepti inca o saptamana apoi sa te uiti cand a intrat ultima data si daca e intrat recent sa ii dai pm si sa ii spui ca ii scoti link ...de sters adv nu stiu ce sa zic..
10th October 2011, 17:09
1 out of 1 members found this post helpful.
Misticalriver, asta cu publicarea numelui sau a datelor de contact poate deveni urata de tot. Personal stiu deja cateva cazuri unde persoana X care a publicat o mizerie despre persoana Y pe blogul sau, a sfarsit prin a-i plati compensatii.
Din varii motive majoritatea tinand de instigare, calomnie, dreptul la viata privata, dar si de o gramada de legi ca 677/2001, sau 278/2006, si inca 20-30 de legi. Respectivul te poate da in judecata fara mari probleme fie pentru a cere daune morale, compensatii pentru daune de imagine, etc. În acest sens, art. 30 alin. 6 din Constituție prevede că libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viața particulară a persoanei și nici dreptul la propria imagine, iar în temeiul art. 54 din Constituție drepturile și libertățile constituționale trebuie exercitate cu bună-credință, fără să se încalce drepturile și libertățile celorlalți.