Pana acum nimic confirmat.
Intre timp, s-a lansat o noua interfata pentru insight for search
Un singur site penalizat, un blog cu stiri updatat zilnic, nu este exact match. A cazut in serp, mai primeste cam 1% drin trafic.
Un site penalizat si la mine. Nici la mine nu a fost vorba de exact match. A disparut din primele 10 undeva in negura paginilor codase.
Sper sa se mai lucreze la algoritm in zilele urmatoare. Parerea mea, evident subiectiva, este ca cel putin pentru sintagma pentru care site-ul meu a fost penalizat rezultatele intoarse de google pe prima pagina sunt... mai putin relevante iar site-urile de o calitate...indoielnica. Vedem ce urmeaza.
Mai multe pareri:
Algo Change Targets Low Quality Exact Match Domains: Weather Report Friday 9-28-2012 Google SEO News and Discussion forum at WebmasterWorld
Google Groups (multi care se plang).
Daca nu are legatura cu subiectul "exact match"de ce postati? sa adunati posturi?
Acest thread se refera la nautati de la google, si comentarii pertinente pe tema, nu sa te "lauzi" tu ca a picat un site, fara sa aiba legatura cu noutatea respectiva.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Update-ul a afectat si alte site-uri, nu doar cele exact match.
Consider ca am avut un comentariu pertinent si la subiect. Nu ma "laud" si putin imi pasa de numarul de posturi.
Imi pasa de modul in care "noutatile de la Google" (de data aceasta legate de algoritmul de calculare al relevantei) imi afecteaza site-urile. Acest update se pare ca a afectat nu numai site-urile EDM.
Numai bine !
Pot confirma si eu ceea ce se intampla. Site-uri multiple afectate si care nu au money keyword in numele domeniului. Toate site-urile sunt pe .com
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
4 Site-uri pe .com cazute in urma a exact match keyword update. Au cazut si pt celelalte longtail-uri care contineau keyw din TLD
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)