Am inteles ca nu prea functioneaza...
un nou panda update Official Google Panda Update Version 3.8 On June 25th Ceva modificari?
Eu chiar ieri verificam ranking-uri pe .com si .com.au si ma miram ca erau variatii minime fata de saptamana trecuta. Am re-verificat acum cativa termeni importanti pe .com si nu vad nici o schimbare.
Firefox 14 rolls out: Google searches default to HTTPS, OS X Lion users get fullscreen support -- Engadget
Asta inseamna ca odata ce utilizatorii vor face update, vom avea si mai putine informatii despre keyworduri.
Google declara razboi click-urilor gratuite
Google Advertising: Think Nobody Clicks on Google Ads? Think Again! | WordStream
Google afiseaza in WT cele mai noi linkuri catre siteurile noastre. Mai multe informatii aici: Google Adds Download Latest Links To Webmaster Tools
am vazut cativa romani care au reclama pe youtube, unul dintre ei este gaben. el zicea anul trecut ca se va infiinta un parteneriat de acest gen si in Romania, stie cineva mai multe detalii?
Momentan este/sunt 4 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 4 vizitatori)