6th November 2011, 14:59
1 out of 1 members found this post helpful.
O alta noutate de la google, care e vizibil si pe google.ro : a disparut "casuta de cautare" de la sfarsitul paginii -la afisarea rezultatelor, si ca sa primeasca el(google) cat mai mult de la advertizers in locul lui sunt afisate reclame...
Sincer incepe sa fie FOARTE enervant GOOGLE, sper din suflet ca un alt motor sa apara, care sa fie capabil sa "fure" din clientii google.
We dynamically optimize each search page, including its ads, to provide the best experience for our users.
In many cases, we have found that displaying ads below search results fits better into the user's flow as they scan the page from top to bottom. On average, this placement performed better than side ads in terms of click-through rate in our tests.
Eu foloseam foarte des "bottom search box" -ul; mai ales daca rezultatele afisate nu erau ce-mi doream, reformulam la sfarsitul paginii. Acuma chiar si din greseala se poate da click pe reclama (vorbind de utilizatorii normali, nu de webmasteri)
Voi ce ziceti de acest lucru?
13th November 2011, 15:36
0 out of 1 members found this post helpful.
StarNet nici eu nu am mai vazut dar este ajutator. Dar de cat timp arata google reclame sponsorizate si jos? ad.jpg