Si unde este pagina de unde pot lua codul pentru embed?
Si unde este pagina de unde pot lua codul pentru embed?
@sir_tisma
"Cred ca nu l-ai pus bine...si iti dai seama ca poate 100 de recomenduri nu o sa influenteze nimic si intr-un timp scurt."
a. a crede e egal cu Mama Omida, clarvăzătoarea. Ești sigur că nu le vezi pentru fiecare postare, ai verificat ? (poate încerci și logat)
b. Îți dai seama că poate... nu o să ... într-un timp scurt.
Nu, nu îmi dau seama, nu știi dacă vor influența, ei au recunoscut oficial că va fi folosit ca semnal pentru SERP, timp scurt... 2-6 ore sau o săptămână ?
Eu doar am vrut să afișez un exemplu și am anunțat intenția cu privire asupra unui test în SERP-uri. Refuz să cred că scopul comentariului este unul benefic / util.
Ultima modificare făcută de Adrianenache87; 2nd June 2011 la 14:12.
Ca lamurire: cand am spus ca nu l-ai pus bine m-am referit la faptul ca pe index l-ai pus in dreptul fiecarui post si arata 3 recomandari, iar atunci cand deschizi fiecare post in parte, butonul arata 0 recomandari. Nu am vrut sa-ti iau in ras ideea ta de a face testul respectiv, a fost opinia mea, si eu sunt curios de rezultate. Iar partea cu mama omida si felul cum ai spus-o ma face sa ma gandesc la altceva, stii tu...
Director de articole -> articole.pro
Am observat azi un rezultat ciudat in Google: Top references for.... Rezultatele sunt extrase din mai multe site-uri. Mi se pare interesanta si intrebarea: "v-a fost util acest rezultat ?" cu posibilitatea de votare.
![]()
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
pe .com am vazut azi ca adresa rezultatului apare deasupra descrierii
as zice eu odata cu asta ca o conteze mult adresa site-ului in decizia omului de a da click
ati vazut ca la google images poti uploada o imagine, iar google iti cauta imaginea respectiva pe net?
Uploaded with ImageShack.us
Cautare vocala doar cu browserul Chrome si doar pe .com
Vrei sa ti faci fericita iubita/sotia ? Am eu jucarii de plus mari !
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)