Remarc ca pe print screenul de mai sus a lui Krumel nu apare Cache-ul si Similar . Asta s-a mai intamplat si luna trecuta dar apoi a reaparut. Personal inca nu am vazut la o cautare noul format.
Remarc ca pe print screenul de mai sus a lui Krumel nu apare Cache-ul si Similar . Asta s-a mai intamplat si luna trecuta dar apoi a reaparut. Personal inca nu am vazut la o cautare noul format.
Da, buna observatie - am omis sa zic - dispar Cache-ul si Similar si in plus in screenul de mai sus e de pe FF o sa vedeti ca URL destination de la paginile organice e cu verde. Pe Chrome si IE sint gri insesizabile. Fiind probabil un beta tester, Google face putin A/B testing cu mine pe browsere diferite....
Oricum, interesant ..lucrurile astea se intampla ptr prima data concomitent cu .com
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Data trecuta cache-ul a disparut doar cand se afisau rezultatele. Ca si acum asa cum se vede in print screenul de mai sus
la cache:www. site.com afisa rezultatule cacheurilor normal.
Probabil vor sa renunte la afisarea pe front a acestei...facilitati cu toate ca personal nu am inteles vreodata cu adevarat la ce ii foloseste vizitatorului normal sa afle informatii despre cache.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Nu cred ca se vad doar primele 6 si pe noul layout doar 4 dupa care faci scroll . Eu cu rezolutie 1920x1200 in Chrome si fara toolbaruri vad toata cele 10 rezultate inclusiv bara de search din partea de jos a paginei. FF si IE vad 8 rezultate jumate cu Google Toolbar instalat.
Vizibilitatea depinde insa si de cate reclame Adwords sau imagni apar la o cautare. Sau cate toolbaruri ai instalate.
Ultima modificare făcută de RoManiac; 7th May 2011 la 23:46.
Mail proaspat de la Google:
"Google Webmaster Central: The +1 button code is ready for your site
Hi there,
You asked to be notified when the +1 button code was available, and today's the day!
The +1 button makes it easy for visitors to recommend your pages to friends and contacts exactly when their advice is most useful -- on Google search. As a result, you could get more and better qualified site traffic.
You'll need to add a small snippet of code on the pages where you want a +1 button to appear. Ready to get started?
Get the code!
To stay current on updates to the +1 button large and small, please sign up for the Google Publisher Button Announce Group.
If you have questions when adding the code, check out the Google Webmasters Help Center. Thanks for your interest!
Sincerely,
The Google Webmaster Central & +1 button teams"
Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.
Ia butonul neamule..., doi la leu, doi la leu!
Numai mie mi se pare penibila faza cu butonul? Am vazut siteuri care nu mai au loc de butoane, atat de multe au...Unii cand si-au facut "dizainu" la site, l-au facut in jurul butoanelor de facebook si twitter (cunosc eu 2 cazuri), acum aia ce fac?
Nu puteau sa vina si ei cu ceva original, ceva al lor? De butoane si like-uri cred ca ne-am plictisit cu totii...
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Mi se pare o chestie atat de falsa... , rahat de marketing...,
Pt ranking nu aveau nevoie de acet buton, aveau gogole chrome, google toolbar, search history, etc de unde puteau extrage toate datele necesare legate de preferintele utilizatorilor.
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Ok, nu neg asta, dar de ce trebuie sa-i copii pe altii, daca altii au de ce trebuie neaparat sa ai si tu? Cum ramane cu chestia aia "keep it simple"?
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Nu cred ca putem sa vorbim in cazul acesta despre copiere...cate retele sociale au fost inaintea Facebook-ului? (ca si exemplu...)
Iar in cazul butonului +1, mai sunt si alte avantaje printre care influentarea ranking-ului.
Ca si gluma, momentan e simplu: Facebook, Twitter si in curand Google![]()
Director de articole -> articole.pro
L-am pus pe site: E-commerce, CRM, E-mail marketing, SEO/SEM :: Inotec. Arată destul de ok). Voi încerca să fac niște teste cu mai multe recommend-uri, să văd dacă influențează într-adevăr SERP-ul vizibil.
Cred ca nu l-ai pus bine...si iti dai seama ca poate 100 de recomenduri nu o sa influenteze nimic si intr-un timp scurt.
Director de articole -> articole.pro
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)