"now you can see all the backlink URL’s, post titles, and more right within the new Social reports." Expanding Google Analytics Social Reports: Tracking Links To Your Site Content - Analytics Blog
big list of algorithm changes for the month of April Search quality highlights: 53 changes for April - Inside Search
Keyword stuffing classifier improvement. [project codename "Spam"] We have classifiers designed to detect when a website is keyword stuffing. This change made the keyword stuffing classifier better.
More authoritative results. We’ve tweaked a signal we use to surface more authoritative content.
Caut cu jingle.ro.
Google semantic search is here:
how tall is justin bieber - Google Search
director of aliens - Google Search
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Probabil metoda prin care se incearca omorarea long tailului sau cel putin a cautarilor informationale..
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Ehhh nu trageam eu degeaba in sus si-n jos ca se lucreaza intens la introducerea unui algoritm legat de keyword stuffing incepand cu 1 Martie cand de fapt fost un chixdar nu s-au lasat baietii
Acum sunt curios cum se vor reflecta aceste masuri asupra site-urilor de e-commerce ce abunda la ora actuala si fac uz de practica asta. Nu ca nu i-ar fi afectat pana acum pe long tail pe multe din ele .
Ultima modificare făcută de RoManiac; 11th May 2012 la 19:34.
Am postat ceva mai sus. Daca dau click vad ca ma duce pe google.ro. Faceti cautarile respective in Google.com ca sa vedeti despre ce va vorbeam.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Am vazut @Nikita . Sincer te doare mintea . Chestiile astea le-or face in pauza de masa? Tara piere si baba se piaptana.
Nadia Comaneci
Hagi
Tiriac
Personalitatile sportive pare ca le recunoaste dar presedintii nu
Traian
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)