Google Consumer Surveys, nou product de la Google
A fast, accurate, and affordable way to do online market research - Google Small Business
Google Consumer Surveys: Home
Google Consumer Surveys, nou product de la Google
A fast, accurate, and affordable way to do online market research - Google Small Business
Google Consumer Surveys: Home
Google va lansa in curand un nou tip de cautare : Semantic Search. Mai multe detalii in filmulet. With Semantic Search, Google Eyes Competitors - WSJ.com
SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.
Search quality highlights: 50 changes for March
Search quality highlights: 50 changes for March - Inside Search
Avem optiunea sa nu aratam ca Robocop. Sa vedem cine invinge: moda sau ratiunea?![]()
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
@ramo
Sa nu exageram. Inca astept frigiderul ala inteligent care sa te anunte ceva gen "nu mai ai iaurt, expira puiul din congelator, ramai fara lapte in 2 zile"Eventual sa faca si comanda online.
Teoretic tehnologia asta trebuia sa fie gata pt anul 2000.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
1nesco@ Visul tau cred ca tocmai s-a indeplinit cu aceste frigidere inteligente.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
No_name@ la cum ne manipuleaza Google deja, e foarte posibil ca in viitor sa o faca la cote mai mari...
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
As vrea sa stiu si eu de ce am primit un negativ pentru acest post...daca cel care mi l-a dat are suficient curaj il rog sa imi lase un PM cu motivul sau. Multumesc!
@ramo
Multumax. Astept sa se mai dezvolte. Inca nu am cont de twitter![]()
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)