Confirmed: Panda Update 3.6 Happened On April 27th
Versiune printabilă
"now you can see all the backlink URL’s, post titles, and more right within the new Social reports." Expanding Google Analytics Social Reports: Tracking Links To Your Site Content - Analytics Blog
big list of algorithm changes for the month of April Search quality highlights: 53 changes for April - Inside Search
Keyword stuffing classifier improvement. [project codename "Spam"] We have classifiers designed to detect when a website is keyword stuffing. This change made the keyword stuffing classifier better.
More authoritative results. We’ve tweaked a signal we use to surface more authoritative content.
Google semantic search is here:
how tall is justin bieber - Google Search
director of aliens - Google Search
Probabil metoda prin care se incearca omorarea long tailului sau cel putin a cautarilor informationale..
Ehhh nu trageam eu degeaba in sus si-n jos ca se lucreaza intens la introducerea unui algoritm legat de keyword stuffing incepand cu 1 Martie cand de fapt fost un chix :D dar nu s-au lasat baietii :D
Acum sunt curios cum se vor reflecta aceste masuri asupra site-urilor de e-commerce ce abunda la ora actuala si fac uz de practica asta. Nu ca nu i-ar fi afectat pana acum pe long tail pe multe din ele .
Am postat ceva mai sus. Daca dau click vad ca ma duce pe google.ro. Faceti cautarile respective in Google.com ca sa vedeti despre ce va vorbeam.
Am vazut @Nikita . Sincer te doare mintea . Chestiile astea le-or face in pauza de masa? Tara piere si baba se piaptana.
Nadia Comaneci
Hagi
Tiriac
Personalitatile sportive pare ca le recunoaste dar presedintii nu :D
Traian