![]()
o fi asa multa mizerie la noi fata de altii?
![]()
o fi asa multa mizerie la noi fata de altii?
Cred ca mizeria este in functie de cum le-au pus in titluThai, Indo, Rom... etc :-)
Oricum o sa dureze o vesnicie si e nevoie de ECHIPE sa lucreze in 3 schimburi pentru a face fata la atatea rapoarte. Iti dai seama ca peste 50% din ele vor fi false si raportate ori de concurenta, ori ca n-ai ce face, ori nu incalca regulamentul![]()
I don't know much...
De ce o mai tine traducatorul de la Google ca nu este bun de nimic. NU traduce nimic bine.
Pentru ca traducerile mot-a-mot si unele expresii chiar merg. Faptul ca nu poate traduce corect o intreaga propozitie este pentru ca nu este inca in totalitate semantic. Am inteles ca se lucreaza la asta. Oricum, ceea ce face deocamdata o face foarte bine.
Mergand pe principiul tau, de ce s-a mai inventat telefonia mobila daca tot nu poti vorbi non-stop ?
Limbile lumii au structuri foarte diferite. E f greu sa faci un algoritm care sa traduca perfect expresii si propozitii.
Google Translate isi face treaba binisor, doar ca mai da rateuri uriase din cauza faptului ca se bazeaza si pe sugestiile si contributiile userilor (vezi Florin Salam tradus Akon sau Bucuresti tradus Banglades, etc.).
Ii zice evolutie. Si tu cand ai fost mic, ai fost ajutat sa mergi pentru ca nu reuseai sa stai in picioare. Daca ziceau ai tai ca la ce sa te invete sa mergi, pentru ca oricum nu poti sta in picioare?![]()
E simplu: nu-l mai folosesti!
Lasa-i pe altii sa-l foloseasca, care chiar au nevoie de el asa prost cum e el.
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Am vazut ca PR-ul nu mai este afisat de pluginurile pe care le folosesc pentru nici un site. Ce se intampla ? Scoate Google PR-ul din bara / calcule ?
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Eu il vad afisat pe pagini principale (home, about), dar nu si pe pagini de articole. Probabil e ceva temporar.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)