Ca sa fiu rau, as putea zice ca Google nu incearca doar sa puna monopol pe internet, dar acum vrea sa puna monopol si prima pagina din GoogleA inceput cu Google Images si Youtube si continua...
Apropo de bataia de joc de pe prima pagina: Rezultatele Youtube sunt considerate organice? Adica daca sunt 2 rezultate video atunci afiseaza doar 8 rezultate normale pe prima pagina?
Nu se intampla la toate cautarile. De ex la cautarea "roxette" sunt 2 video+8 rezultate normale. La fel si pe "youtube comparison" si pe alte cateva cautari. Ba chiar am vazut 3 video+7 site-uri pe un cuvant.
E asta ceva nou sau nu am observat eu pana acum?
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
Pentru anumite nise, video-urile sunt impinse pe prima pagina de catre Google. Chestia asta se intampla de mai multa vreme. Probabil, la un moment dat, pe prima pagina vor aparea doar rezultatele Google si ale mizeriilor de site-uri gen Twitter.
Ma intreb de ce pentru unele site-uri imi mai pun embed anumite video-uri... oricum Google e pe prima pagina pentru toate...
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Stiu ca apar video-uri la anumite cautari. Dar pana acum, indiferent de cate video-uri erau aveam si 10 site-uri pe prima pagina. Adica 2 video + 10 site-uri (+binenteles images/news/adwords si celelate mizerii). Acum, la anumite cautari, vad 2 video+8 siteuri. Si sus scrie "Results 1-10 of ..."
Imaginile si restul nu influenteaza, de ex cand sunt 2 imagini am tot 10 site-uri. Doar video-urile. Nu stiu daca ma fac inteles.
N-ai RSS? Nu-i problema, iti face Google unul, chiar daca nu vrei: http://googlereader.blogspot.com/201...y-website.html
Adica de ce sa vina vizitatorii la tine pe site cand pot citi partile mai importante chiar in Google Reader.
Cea mai tare faza mi se pare modalitatea de opt-out.
Oare mai e mult pana cand Google va dispune dupa bunul plac de tot contentul de pe toate site-urile?
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Nu stiu daca am nimerit un alt datacenter dar google.com are interfata schimbata. In stanga apare o bara noua cu rezultate - bloguri, imagini, shopping etc. Unul dintre pluginurile pe care le foloseam nu functioneaza decat pe jumatate cu aceasta noua interfata.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Google se face si ISP - http://googleblog.blogspot.com/2010/...erimental.html
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)