Ciudat e ca se inchide chiar si atunci cand dau click dreapta in omnibar.
google incepe indexarea fisierelor audio [link].
"the new service is designed to work with YouTube, and will catalog all the words uttered during an audio or video clip. Once collected, the transcript will be added to a searchable database that can be accessed in much the same way you search for text-based websites."
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
excelent! o sa putem cauta gemete in google![]()
Scriu si eu din cand in cand despre mobila si amenajari interioare
S-a lansat Google Moderator. Cred ca se vrea un fel de Yahoo! Answers mai profesional. De remarcat categoria "Ask a Google engineer".
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
Ce era pe net in 2001?
Daca nu mai stiti, poate va aduce aminte google:Google 2001.In honor of our 10th birthday, we've brought back our oldest available index. Take a look back at Google in January 2001.
f haios, am cautat diverse informatii sa vad ce era in index acum 10 ani
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Acum am observat ceva nou. Google ofera informatii despre numarul de autori la unele subiecte de forum cat si articole. Nu totdeauna aceste informatii sunt corecte.
Vedeti imaginea atasata.
Poti vedea din SERP cate mesaje contine o pagina dintr-un topic anume.
De exemplu "13 postări - 3 autori" - in acea pagina se gasesc 13 mesaje scrise de 3 autori diferiti.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)