28th June 2015, 17:26
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
emm
Asta e un raspuns care cere multa gandire.
Daca o luam babeste, banii ii poti lua (teoretic) din urmatoarele surse:
- vizitatori (potentiali musterii )
- proprietari de magazine
- terti.
De la vizitatori eu unul cred ca nu poti lua nimic. De la proprietarii de magazine ai putea lua un fee (ce, cum, aici trebuie sa-ti raspunzi tu).
La categoria terti ar putea fi:
- Reclama (insa nu cred ca vei ajunge niciodata sa castigi suficient ca sa acoperi macar costurile de rulare)
- Terti interesati sa cumpere date statistice (aici ai de studiat, daca exista potential sau nu).
Or fi si alte variante, nu sustin ca e o lista exhaustiva.
In alta ordine de idei: @Dan are perfecta dreptate. Amestecarea anunturilor cu magazinele nu mi se pare deloc de bun augur. Mai curand, as zice sa te focalizezi pe a aduce ceva nou si diferit fata de celelalte motoare similare. Ceva cerut de clienti, dar nesatisfacut in prezent. In detaliul asta poate sta diferenta intre succes si esec.
Ca sa fac eu un rezumat, pentru ca observ ca discutia continua.
0. Priectul este pentru Romania.
1. Proiectul este extrem de complicat si este in stadiul de 0.1%.
2. Investitia necesara intr-un astfel de proiect este enorma. Perioada necesara pentru un astfel de proiect sa ajunga la maturitate (dezvoltat la 80-90% +promovat+brand+...) este de peste 5 ani, perioada ce trebuie sustinuta din "investitie".
3. Monetizare nu exista. Deci se poate considera un proiect de "hobby". Nu cred ca centro este genul de om care sa investeasca intr-un proiect de genul acesta de "hobby", asa ca eu unul nu inteleg topicul.
Restul sunt "negativisme"!
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
28th June 2015, 21:59
0 out of 1 members found this post helpful.
Daca tu dupa 3 ani de munca site-ul arata asa...eu nu am stiut unde e searcul sa cauti ceva...pe ce apasa ma da slide headar..pe ce apas nu merge...Daca in 3 ani nu ai reusit sa faci asta..eu unu vad decat hoby.
scriu gramatical prost :D:D:D:D