eh, ma consolez cu googleEram doar curios sa vad daca mi-a fost indexat site-ul.
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Link-ul nu functioneaza
Aaaa... grea intrebare... Proiectul a fost tras pe dreapta pentru un facelift major insa din cauza timpului si a altor resurse a ramas pe dreapta... Nu e abandonat dar nici nu e online... E undeva la mijloc... Stiu doar ca va fi iar online, nu stiu cand...Netul: Nu mai faci nimic la site? Nu mi-ar strica mai multa concurenta, sa ma ambitioneze sa termin si eu proiectele mele mai repede.
Linkul de ce nu merge?
Succes cu motorul tau, cine stie, poate chiar iese ceva bun... si ma ambitionezi tu pe mine sa il repun online si pe al meu...
PS
Postul lui Netul a disparut dintr-un bug cred... Am dat reply si mesajul meu aparea ca fiind postat de netul... Cu semnatura lui, cu totul... Am vreut sa imi sperg mesajul meu si au disparut si mesajul meu si mesajul lui... Am avut mesajul in clipboard, astfl am reusit sa repostez mesajul meu impreuna cu quote-ul lui...
Ultima modificare făcută de Toto; 6th January 2008 la 13:18.
ma nu inteleg de ce vrei sa faci... exista marele G
si daca o sa il faci iar o sa dea rezultate NErelevante
well bine ca ai vointa...
Parca si tu vroiai sa faci ceva asemanator.
Si ce daca exista Google? Lumea il foloseste pt ca nu exista o alternativa cat de cat apropiata, mai ales pe netul romanesc. Dar va exista, in cel mai scurt timp![]()
Iar eu nu inteleg de ce incerci tu sa intelegi... Nu poti pur si simplu sa accepti ca cineva, oricine, incearca marea cu degetul? Si sa nu mai incerci sa strici, sa contrazici sau sa faci lucruri care in mod logic nu iti aduc nici un beneficiu? Ce ai avea tu de pierdut ca incerc eu sau altcineva sa fac un motor de cautare romanesc, bun sau prost, nu conteaza...
Cel mai bine ar fi sa o iei ca atare si sa iti vezi de propriile proiecte, poate chiar de un motor de cautare... Eu asta fac... Numai bine!
Mdea.Ca majoritatea proiectelor ambiţioase româneşti... s-a dus pe apa Sîmbetei.
![]()
Pariezi? Sau doar comentezi, asa, ca sa te aflii in treaba?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)