In Google Analytics am pentru un site 319 vizitatori/zi, pe cand trafic.ro arata doar 266 vizitatori/zi. Unde o fi adevarul ?
In Google Analytics am pentru un site 319 vizitatori/zi, pe cand trafic.ro arata doar 266 vizitatori/zi. Unde o fi adevarul ?
mai este un topic pe tema asta pe forum, sigur o sa te lamuresti de ce este asa... Despre trafic.ro - servicii indoielnice?
oricum google analytics-ul este aproape de realitate. eu fol si clicktracks-ul care foloseste logourile de pe server si datele sunt cam aceleasi
Ideea este ca ma gandesc sa renunt treptat la tot ce inseamna contorizare gen neogen, sau trafic si sa trec pe Google Analytics...
Practic nici neogen nici trafic nu sunt sigur daca transmit PR-ul... vizitatori nu prea am din partea lor si m-am cam saturat sa le fac reclama gratuita doar pentru a vedea x sau y ca sunt pe pozitia "nu stiu cat" in topurile lor.
Am constatat ca pentru a vinde reclama intr-un site nu e suficient sa fii printre cei mai buni ci sa imbini continutul site-ului cu valoarea ofertei...
Imi trebuie doar un impuls ca sa ma deparasez de toate aceste sisteme de statistici publice...
Am avut Google Analztics la început. Eram mulţumit, dar am vrut să încerc şi trafic.ro. Am observat şi eu că eram mai bune rezultatele pe trafic.ro. Am renunţat la el pentru că văd că sunt mulţi care ţipă în gura mare că au mii de vizite pe zi, contorizate pe trafic.ro desigur.Dacă am face un calcul(regula de 3 simplă) între Trafic.ro şi Analytics cred că ar închide ciocul mulţi.
Ultima modificare făcută de seraphim; 26th October 2006 la 15:52. Motiv: greşeală gramaticală
Hi there, I'm Seraphim and I am creative designer
eu imi analizez site-urile cu mai multe astfel de "motoare". Au fost zile cind diferenta era chiar de ordinul sutelor, cind vorbim de vizitatori unici. De fiecare data m-am "laudat" cu traficul cel mai mic. Nu are sens sa spui ca ai 1000 de vizitatori, ca asa iti arata getfreehitcounters, sau neogen, cit timp awstats sau webanalizer arata mai putin (ca fapt divers, awstats arata tot timpul cei mai multi vizitatori). Uita-te tot timpul la cei care iti arata numarul mai mic, pentru ca e mai bine (parerea mea...)
din start o comparatie prost facuta.. cum poti alinia trafic.ro cu analitycs??
Eu am impresia ca analytics numara ca vizitatori si spiderii, in timp ce trafic.ro nu face asta, de unde o posibila diferenta. Cel putin in cazul meu pare sa se justifice, pentru ca pe trafic.ro am zilnic cu 10% mai putini vizitatori decat pe analytics. Cum imi argumentez teoria? Mi-am facut recent un blog (WP) pe care am instalat niste pluginuri de statistics. Datele furnizate de aceste pluginuri sunt foarte asemanatoare cu cele de la statystics, doar ca la ceea ce imi apare in plugin ca visitors + spiders apare in analytics ca total la visitors. Pe blog nu mi-am pus inca trafic.ro pentru ca ma streseaza foarte tare statisticile ascunse ale multor utilizatori, dar e posibil sa il pun o perioada tocmai ca sa fac niste teste.
stiu ca vi se pare prosteasca .. sunt incepator
prin inscrierea siteului la mai multe tooluri de analiza primesc tot odata si mai multe backlinkuri nu?
toolurile astea de analiza nu se contorizeaza ca baclinkuri pentru ca esti listat fie cu un redirect pe care google nu il vede (la trafic.ro) fie nu esti listat pt ca sunt statistici private si nu se face un top public (la analytics);
prin urmare toolurile astea ajuta la contorizat si atat
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)