Pagina 2 din 5 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 48

Subiect: Vreau sa imi iau hosting

Afișare hibrid

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    53

Implicit

1nesco, tot respectul, dar posturile astea ale tale "seo oriented" parca-ar fi scrise de roboti, iar noi aici suntem oameni. Chiar e nevoie sa faci asta de fiecare data? Stim cu toii ca EHR ofera hosting, dar hai sa trecem peste asta, sau hai sa o facem intr-un mod mai natural.

xlucyano, ca sa intelegi mai bine, specificatii mai multe nu inseamna calitate mai buna. Ne-ai cerut recomandari si noi ti-am recomandat cum stim noi mai bine, din propria experienta.

Spre exemplu si dacia si vw fac masini, ambele au 4 roti, uneori loganul poate avea mai multi cai putere decat un polo, poate avea portbagajul mai mare, dar dintre ele numai una e masina... Na ca mi-am pus in cap toti posesorii de logan...
    Ultima modificare făcută de -Rares-; 17th October 2011 la 13:55.
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

Citat Postat în original de -Rares- Vezi Post
    1nesco, tot respectul, dar posturile astea ale tale "seo oriented" parca-ar fi scrise de roboti, iar noi aici suntem oameni. Chiar e nevoie sa faci asta de fiecare data? Stim cu toii ca EHR ofera hosting, dar hai sa trecem peste asta, sau hai sa o facem intr-un mod mai natural.
    Tipul e de treaba si se pricepe, de asta il recomand.
    Ca idee, din 2005 de cand sunt pe forum, am facut doar 2 tranzactii
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

Scuzati ca intervin offtopic, insa nu m-am putut abtine. Rares, parerea mea e ca asta-i practic exemplu de link building natural. 1nesco recomanda un site pentru ca este multumit de servicii si nu pune link-ul asta pentru ca-i platit sau pentru a influenta ranking-urile. Cred ca stim cu totii valoarea link-urilor de pe forumuri, deci sunt convins ca 1nesco n-a avut prea mult in gand ideea de SEO cand a pus link-ul. Na, asa pune el backlink-urile, cu anchor text de calitate, e alegerea fiecaruia. Ideea e ca asta-i un exemplu de link natural, parerea mea

On-topic, recomand hostvision, sunt f multumiti de ei. Legat de trafic nelimitat, asta mi se pare o mare vrajeala pt un singur domeniu gazduit si cu spatiu de stocare micut. Hai sa fim seriosi, n-ai sa ai trafic mai mari de cateva zeci de GB pe luna, in cazul in care ai un nr decent de vizitatori si ai si poze pe site, sa zicem... Pt o oferta cu gazduire domenii nelimitat, atunci da, este justificata ideea de trafic si spatiu nelimitat
    Signatura lipsa

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Ochiul de seoist vede asta si poate e deranjat.
    Ochiul de client vizitator/client e multumit insa de recomandare ca e practica (are si link si recomandare langa). Ochiul lui google iti multumeste si el (sau ti-ar multumi daca ar putea) pentru ca i-ai marcat pefect o recomandare, astfel incat sa poata tina si el cont de ea.

Oarecum am observat pe aici o tendinta de care de mult doream sa ma leg: Frica de a da link (bine, la unii e exagerarea de a da link, dar aia sunt cazuri speciale). Adica se pune acolo frate hxxp [://] site[.]com/ bla blla bllaaaa [.]html ceea ce e o mare prostie sa fim seriosi. In primul rand ca e atat de nepractic sa tot scot pe punctulete si pe spatii si-n al doilea rand nu vad de ce ne-am teme ca dam link juice-ul lui peste. Ca doar nu dam de la noi. Inteleg in cazurile in care nu trebuie dat (plagiat de exemplu), dar e absurd sa faci un preview la un tool, la un serviciu sau la orice si apoi sa bagi un link mega-editat catre acelasi lucru.

PS: Nu la spam indemn eu, ci la o linie de mijloc intre o extrema si cealalta.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

Eeeexact
    Din acelasi motiv las bacsis si la frizer sau mecanicul meu primeste mai multi bani decat cere: imi place serviciul si vreau sa existe si maine.
    De cate ori am ocazia, linkez si la forum cu "scoala de seo".
    In offtopic de tot acum: daca un director de articole, director web... orice alta resursa te ajuta rapid cu un link, ideal e sa linkezi si acolo ori de cate ori ai ocazia.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Red9 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th July 2011
    Vârstă
    43
    Posturi
    63
    Putere Rep
    0

Implicit

Eu folosesc HostLabor si ClausWeb. Al 2lea are niste oferte imbatabile.

cristi_kenzo este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    27th March 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    135
    Putere Rep
    0

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

despregazduire.ro este unul cu care lucrez de ceva timp, si pe langa metode de plata super tari (gen sms, paypal) sunt ok si la suport si la rezolvarea problemelor care mai apar din cand in cand.

alexrus este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th November 2011
    Locaţie
    Bistrita
    Vârstă
    39
    Posturi
    11
    Putere Rep
    0

Implicit

Si eu sunt foarte multumit de Mxhost. Am gazduit la ei de la site-uri micute pana la un mamut cu 15.000 de useri pe un server dedicat care se conecta la vreo 10 ws-uri diferite si facea aprox 30 interogari pe secunda. Suportul tehnic la Mxhost e de nota 10

sir_tisma este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    2nd November 2010
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Posturi
    113
    Putere Rep
    29

Implicit

Eu unul folosesc hostingul celor de la nshost.ro (vezi aici oferta) si sunt multumit.
    Director de articole -> articole.pro

Nica Cristian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    23rd May 2007
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    37
    Posturi
    654
    Putere Rep
    36

Implicit

Eu folosesc de cativa ani hostingul de la smart-hosting.ro si sunt foarte multumit.Sunt pe primul loc la viteza pe piata, preturi bune si supportul foarte eficient.

Pagina 2 din 5 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. vreau host
    De CiprYst în forumul Hosting
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 12th December 2010, 14:27
  2. VReau sa mi fac Director web
    De emilian_anghel în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 26th November 2007, 12:37
  3. Vreau sa invat!
    De Nica Cristian în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 27th May 2007, 11:39
  4. Unix Hosting, Windows Hosting, Linux Hosting ?
    De Sorin Frumuseanu în forumul Server side
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 11th February 2006, 17:40
  5. Vreau (si eu) sa fac un director web
    De andypopa în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 23rd November 2005, 01:06

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii