Nu-mi amintesc sa te fii intrebat ceva dar ma rog, se pare ca nici tu nu stii prea multe, uite un print cu alte site-uri unde am cumparat reclama, sute de backlinkuri, ce zici de asta?
Screenshot (36).jpg
Nu-mi amintesc sa te fii intrebat ceva dar ma rog, se pare ca nici tu nu stii prea multe, uite un print cu alte site-uri unde am cumparat reclama, sute de backlinkuri, ce zici de asta?
Screenshot (36).jpg
Ultima modificare făcută de Kreator; 6th August 2016 la 14:55.
Vand advertoriale in peste 400 site-uri cu autoritate mare, pm pentru detalii!
Nu ca ar trebui sa ma justific in fata ta, dar prefer sa-ti raspund, am si din advertoriale, intr-adevar alea cu miile sunt din sidebar. Eu mai sus am zis/intrebat destul de clar, de ce de la altii am avut mai multe si de la el numai unu?
Nu chiar, am gestionat doar cateva site-uri care erau deja optimizate, eu ma ocupam de cautarea bloggerilor pentru reclama, chestii din astea. Site-uri de ale prietenilor
Ultima modificare făcută de Kreator; 6th August 2016 la 21:32.
Ai cumparat link in articol? In sidebar?
Daca articolul are UN SINGUR LINK catre tine (ai cumparat un articol din cate inteleg), de unde vrei sa apara restul de sute de linkuri?![]()
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Am cumparat un interviu, advertorial sa zicem, Pai si atunci cum explici ca de la alte persoane de la care am cumparat imi apar mai multe? Sute chiar.
Tot un link sau doua mi-au pus si ei in articol
Raspunsul meu este ca pe pagina respectiva a fost foarte putin trafic spre deloc.
Adica daca il vizitezi apar linkuri? 😂😂😂😂
Si tu oferi servicii Seo?
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Nu ofer SEO, am raspuns mai sus la intrebarea asta.
Vad ca tu oferi SEO, deci puteai sa-mi raspunzi tu la intrebare (asa cum a facut colegul enzoloco), in loc sa raspunzi tot cu o intrebare. Indiferent de situatie eu nu am fost multumit de rezultat, ok? Sau trebuie sa ma justific si pentru asta? Multumesc pentru raspunsuri.
Hmm, nu traficul spre o anumită pagina îți dă backlink, vad ca asta crezi.
Linkul din articol îți dă BL. Ia uita-te la alea 6k linkuri pe care le-ai postat mai sus să vezi că vin din sidebar, footer, sau header. Nu vin toate dintr-un singur articol.
Si, dacă vrei să vezi impactul articolului, verifica referintele în Analytics.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)