@Kreator - vad ca dupa 6 ani de cand sunt in acest forum si dupa sute de colaborari cu colegii de aici, am primul nemultumit de o colaborare cu un proiect la care lucrez si eu.
In primul rand, daca ai nemultumiri ar fi trebuit sa te adresezi direct colegei mele cu care ai lucrat (ai emailul)
In al doi-lea rand, uita-te in emailurile trimise de tine si vezi ce ai cerut!
Daca ziceai ca vrei trafic, iti recomandam alte variante! Tu ai venit cu precizari clare care s-au respectat!
In al trei-lea rand, daca tot vroiai cifre trebuia doar sa le ceri, nu era nevoie sa faci tam-tamul acesta pe forum.
Am sa-ti dau eu cateva, m-am uitat acum in google Analytics la articolul care face trimitere spre site-ul tau si are:
- 146 de share-uri
- aproape 100 de accesari doar in primele 4-5 zile cand a fost publicat
- o rata lunara de cautari directe buna dupa numele tau/personajului intervievat
- un timp mediu de 03:56 minute stationare pe articol
- si apropo, are trimitere spre 2 site-uri nu doar spre 1 care-l arati tu aici !!
In al patru-lea rand, daca vrei trafic pe site-ul tau inseamna ca nu stii unde sa-l cauti.
Iti recomand sa iei forumul acesta la puricat pentru ca o sa gasesti o multime de informatii utile legate de seo, articole, linkuri, trafic, etc. - ca vad ca nu cunosti informatii elementare din zona aceasta a online-ului.
Ca vorba aceea... toti invatam pana la urma.
Bafta!

Răspunde cu citat