multe dintre ele nu merg ...
multe dintre ele nu merg ...
lista e buna in mare parte . Am testat si eu cateva si functioneaza treaba . Din lista lipseste chiar prezentul forum seopedia. Din cate am incercat eu am urcat cateva pozitii in serp.
Eu mi-am evaluat site-ul personal pe un site specializat şi acolo îmi apar linkurile puse de mine pe Flickr şi Pixabay ca fiind dofollow. Flickr pretinde că linkurile sale sunt nofollow, Pixabay spune la fel. Ciudat.... poate cineva minte...poate evaluarea făcută de site-ul respectiv este eronată... dar este totuşi puţin probabil...celelalte linkuri dofollow sunt recunoscute corect...
Ultima modificare făcută de Content Writer Bucureşti; 1st September 2018 la 14:45.
Trebuie să mai încerce cineva pe Flickr să vedem dacă se confirmă faptul că linkul de acolo este dofollow. Flickr este un site foarte mare...
Ultima modificare făcută de Content Writer Bucureşti; 1st September 2018 la 14:49.
E atat de greu sa te uiti in sursa paginii care iti trimite linkul?
Postezi numai chestii useless de cand ai aparut pe forum. Exista functia "search / cautare" daca te intereseaza un anumit subiect. Am rugamintea sa nu mai poluezi topicurile cu intrebari care au deja raspunsuri postate pe forum.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
erau forumuri mari dar au picat reimprospatez lista cu forumuri en cu dofollow in post Vand lista forumuri cu dofollow in mesaj sau trial lista forumuri dofollow | Pedalampenet
Super tare!! Multumim.
Multumim! Mai greu de gasit do follow gratis in ziua de azi.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)