13 out of 13 members found this post helpful.
Cum sa ai linkuri pe forumuri cu pr mare? Lista de forumuri cu pr 5-9 (mainpage)
Salutare. In urma cu cateva luni am alcatuit o lista de forumuri straine cu pagerank mare, unde ai posibilitatea de a posta linkuri in semnatura sau in post, si sa si ramana acolo o lunga perioada de timp. Ca sa poti avea un link de durata, nu trebuie sa il pui atunci cand postezi ceva, ci la 2-3 saptamani dupa, asta este partea proasta ca trebuie sa astepti ceva pana ai link, dar cred eu ca se merita, daca ai un site in engleza mi ales. De indicat este sa nu postati la alte subiecte, incercati sa deschideti voi un subiect nou, unde se va discuta si abea dupa ce inceteaa activitatea, puteti edita postarea sau adauga semnatura, si aceasta apare in postul/posturile respective.
Nu spun ca este rea sau buna aceasta metoda, dar este testata de mine si merge. Lista este la fel, alcatuita de mine, nu am copiat nimic din alta parte, le-am si testat si merg toate.
Aici gasiti lista cu forumuri: http://docs.google.com/spreadsheet/c...TVDZXUEE#gid=0
Facusem pentru fiverr.com initial, dar am renuntat la idee.