Nu este apreciat ca si sursa principala de link building...si mai ales ca si spam, cum se obisnuia, cu profilele. Ca si variatie de linking root domains, clase C diferite si asa mai departe...este numai bine, atata timp cat este facut manual.
Nu este apreciat ca si sursa principala de link building...si mai ales ca si spam, cum se obisnuia, cu profilele. Ca si variatie de linking root domains, clase C diferite si asa mai departe...este numai bine, atata timp cat este facut manual.
Am un blog cu Amenajari Interioare
daca este manual si este in post si nu in semnatura este ok, mai ales daca este si variatie de ancora
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Sa puna cineva si metoda cu link invizibil in fiecare postare. Ca sa fie tacamul complet.
Trust, but verify.
Ma gandesc ca intr-un profil "natural" de link-uri trebuie sa ai si link-uri in posturi pe forum (nu in semnatura)
sunt mai multi oameni ce au acces la forumuri decat cei ce au acces la bloguri pentru a scrie ceva despre un produs sau serviciu, iar cele mai multe link-uri ar trebui sa vina de pe facebook (chiar daca sunt nofollow si nu conteaza)
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Ma bucur ca am avut un feedback pozitiv, o sa incerc sa fac niste pachete bazate pe aceste forumuri si va dau de stire aici. Am observat ca multi vor link in postare, o sa vad la cate din forumuri am posibilitatea de a edita dupa o anumita perioada de timp, ca sa pot pune link-ul acolo. Daca mai aveti si alte sugestii, va astept aici. Eu o sa ma apuc sa fac usere cu cate 2 postari pe forum si in functie de posiblitatea de editare, o sa fac o lista.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)