1nesco, n-o mai zice p-asta cu directoarele ca te ia cei tineri in baza. Ramane intre noi asta, ca veterani. Nu intelegi, ca scrie peste tot ca nu mai merge. Pai daca asa scrie in scripturi, cine esti tu sa zici altfel? Ereticule
1nesco, n-o mai zice p-asta cu directoarele ca te ia cei tineri in baza. Ramane intre noi asta, ca veterani. Nu intelegi, ca scrie peste tot ca nu mai merge. Pai daca asa scrie in scripturi, cine esti tu sa zici altfel? Ereticule
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Ne scuzati, ma vaitam doar Nici mie nu imi place sa le fac dar inca nu am gasit om care sa le faca la fel de bine ca mine
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Daca stiam ca ironia poate fi folosita ca si tehnica de link building o aplicam si eu mai de mult .
Ce vina am eu daca in acelasi timp in care voi spuneti ca merge alti oameni de pe seopedia, poate cu aceeasi vechime ca voi, spun ca nu? N-am nici o problema in a sta doua saptamani, o luna, si a introduce in directoare atata timp cat acestea aduc rezultate. Problema e ca daca ai un client el n-o sa astepte atata timp.
Pai Google spune asta 1nesco, spune... Dar cine sa asculte...
https://support.google.com/webmaster...er/66356?hl=en
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Sunt info generice.
Astept sa zica in clar "directoarele de linkuri sunt spam" sau , site-urile din Yahoo! Directory vor fi penalizate pt ca sunt pe bani.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
De ex. un user pentru care am mare respect : Lovelife ( in postarea nr 2 , ca raspuns) > Lista Directoare de Link-uri
vand ace acupunctura SuJok si ace acupunctura argint, in Bucuresti si in tara
In acel caz lovelife se refera lista de acolo, lucru pe care il confim si eu si orice alta persoana cu minim 10 minute de experienta seo. Eu am cerut minim 2-3 useri care sa afirme la modul general ca directoarele nu mai merg (exclus Tom sau alti useri care sunt si businessmeni).
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
We buy things we don't need to impress people we don't like.
Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare
Nop, am renuntat la asta tare demult. Eu sunt inginer IT iar Tom e CEO (adica sef). Motivul pentru care l-am exclus pe Tom este acela ca el aplica seo la nivel de business pe cand eu aplic seo la nivel de baza (cod, algoritmi, resurse, servere, etc). Iar in cazul de fata cred ca nici voi nu sunteti businessmeni si deci aveti nevoie de seo pentru siteuri, la nivel de baza.
Daca si voi sunteti sunteti businessmeni, atunci m-am inselat eu si deci, se poate pune la socoteala si Tom.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)