Pagina 1 din 5 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 41

Subiect: Voi cum faceti linkbuilding?

NoWayJose este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    29th October 2013
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    39
    Posturi
    40
    Putere Rep
    22

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit Voi cum faceti linkbuilding?

Stiu ca sunt multe topicuri si articole pe subiectul asta, poate zeci de mii dar stiti si voi foarte bine ca una-i teoria si alta-i practica. Am trecut prin zeci de articole si totul pare foarte simplu pana incepi sa o iei usor, la mana, si pierzi 10 ore pe zi pentru 10 linkuri din care 3 sunt nofollow si altele 2 ti le sterge eventual. Apoi incepi sa iti indrepti capul spre solutiile platite, advertoriale si alte chestii si iti dai seama ca iti depasesti lejer bugetul si rezultatele nu sunt cele asteptate.

Asa ca va intreb pe voi acu', din toata frustrarea si oboseala care s-a adunat in ultima perioada, voi cum faceti linkbuilding? De unde mai reusiti sa scoateti linkuri in ziua de azi?

Nu ma astept sa imi oferiti niste chestii concrete, ca probabil nu vreti sa va dezvaluiti tehnicile pas cu pas, dar un mic ajutor nu ar strica. Macar niste indicii si tot ar prinde bine.

Multumesc!

2dor este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    10th September 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    583
    Putere Rep
    35

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Problema de cele mai multe ori nu este linkbuilding-ul ci site-ul. SEO onpage este dar lipseste cu desavarsire. Am vazut cazuri in care se dorea optimizarea pe un cuvant care nici nu aparea in pagina apoi template-urile moca de pe net au cod stufos si asta face ca site-ul se incarce extrem de greu.

Linkbuilding vine ca o completare a site-ului dar oameni buni renuntati la directoare, comentarii pe forumuri si alte cacaturi gratuite care nu va aduc niciun rezultate. SEO = linkuri putine si de calitate = greu de obtinut si scumpe. Simplu

A ca sa nu mai zic de adwords care trebuie neaparat folosit impreuna cu seo.
    We buy things we don't need to impress people we don't like.
    Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare

alias74 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    28th November 2010
    Locaţie
    Rome
    Vârstă
    51
    Posturi
    616
    Putere Rep
    34

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Totul depinde de buget, daca i buget care tinde 0 te bazezi pe solutiile gratuite asa cum o fac multi, dar risti sa prinzi linkuri care nu te ajuta la site. Poti investi intr-o retea de site (PBN), cere timp, investitie, cunostinte dar aduce rezultate foarte bune.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    52
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    64

Implicit

Directoare de linkuri, directoare de articole, directoare firme (cataloage firme) comunicate de presa cu buget mic.
    Sunt ok si forumurile, dar pe fata, unde discuti cu proprietarul despre useru/userii care vor posta sau vor face reclama unui anume site/site-uri, altfel iti sar userii normali in cap.
    La bugete mai mari... avertoriale pe site-urile de nisa consacrate.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

diasomie este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Iasi , near Bahlui
    Vârstă
    47
    Posturi
    417
    Putere Rep
    28

Implicit

Pai cum unesco directoare de linkuri in 2014? Ce am mai citit pe aici a fost ca nu sunt bune si ca liata de directoare e buna pt disavow...
    Eu , de anul trecut nu mai pot face decat sa scot bani pt advertoriale dar nu ma misc deloc in sus.

Acum sa nu dati cu pietre sau cu post negativ ca va dau o informatie pe care putini ar putea o testa..sau cine nu o suporta ca e black sa intoarca pagina...e la capitolul de NU MERGE azi ca link building si o spun ca sa mai tragm niste concluzii.
    Fapte// pana anul trecut gogle tolera sa postez peste 1000 de articole pe zi pe platforme web2 gratuite( bloguri create adica ) app 100 de bloguri noi create pe zi., intr un ...cloud de cateva mii de bloguri in total. Cam 50 - 70 platforme diferite. Totul scalat pe multiple straturi, tiers fiecare blog cu zeci de articole.. Inainte de nebunia de anul trecut o astfel de structura ridica lejer pe nise medii un site. Ducea si nise puternice cu o scalare corespunzatoare dar nu am ijncercat. Anul acesta datele arata altfel. In teste am vazut ca multe situri de pe tier 1 rankeaza deseori mai bine decat situl principal.ele trag di autoritatea domeniului principal, gen wp, puzl etc dar nu trimite nimic mai departede .vad o problema legata de autoritate si relevanta. Probabil de asta algoritmii noi pun accent pe putin si bun .
    In 2014 o astefel de structura , dupa una doua mii de postari sustinute ducea doar la o crestere brusca a pozitiei pentru un site nou ..oricum nu in top 10 , urmat de stagnare si apoi de declin zilnic.
    Concluzia ..o trageti si voi.
    Pentru mine a fost suficient sa inteleg ca azi mai merge doar un stil clasic de link bulding.

Ar trebui si eu sa am o semnatura cu scriu mult si prost..iertati greselile ca tastez pe tableta si e groaznic...
    Ultima modificare făcută de diasomie; 28th May 2014 la 01:42.
    vand ace acupunctura SuJok si ace acupunctura argint, in Bucuresti si in tara

ForeverYoung este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    11th February 2014
    Locaţie
    Tg - Mures
    Posturi
    77
    Putere Rep
    21

Implicit

Citat Postat în original de diasomie Vezi Post
    Pai cum unesco directoare de linkuri in 2014? Ce am mai citit pe aici a fost ca nu sunt bune si ca liata de directoare e buna pt disavow...
    Din punctul meu de vedere directoarele sunt OK, atat timp cat sunt de calitate si de nisa. Daca am un site in care vand pantofi, si il adaug intr-un director care s-a specializat pe pantofi ii ok, poate ajuta. Pe de alta parte, adaugarea in directoare in modul clasic, asa cum se facea in anii trecuti este doar o pierdere de vreme. Daca ai un site nou-nout bagal in cateva sute de directoare, de preferabil cat mai bune si de nisa. Daca ai un site mai vechi, uita-te de directoare.

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    61

Implicit

Pai cum unesco directoare de linkuri in 2014?
    A zis directoare de linkuri, nu directoare de spam. Bineinteles ca merg. Si vor continua sa mearga si peste 5 ani, si peste 10 de ani. Doar ca nu mai au aceeasi pondere mare ca in trecut.
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    52
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    64

Implicit

Eu , de anul trecut nu mai pot face decat sa scot bani pt advertoriale dar nu ma misc deloc in sus.
    Pai ... manual
    O inscriere corecta in directoarele de linkuri cam ia 2-3 saptamani. Ma gandesc ca putini au atata rabdare.
    Pana google nu spune clar: inscrierea in directoare web e spam, nu vad de ce sa fie evitate. Inclusiv site-urile din directoarele cu plata (7-Day Guarantee, US$299.00 non-refundable.) ghici de cine zic, nu sunt penalizate.
    Mi se spunea 1nesco

NoWayJose este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    29th October 2013
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    39
    Posturi
    40
    Putere Rep
    22

Implicit

Salut. Multumesc pentru raspunsuri! O sa le iau pe rand.

2dor

Multumesc pentru raspuns. Intrebare: si cand optimizarea onpage e buna si nici linkurile pentru care ai platit nu dau rezultate care-i urmatorul pas? Acu' mai e si varianta in care ma gandesc ca poate nu am platit pentru linkurile care trebuie

alias74

Multumesc pentru tip-ul cu PBN-ul. O sa citesc mai multe despre asta sau, daca ai timp, poate ai cum sa imi oferi cateva sfaturi.

1nesco

Multumesc pentru reply!

Nu ma dau drept mare cunoscator dar peste tot pe unde am citit, chiar si aici pe forum, directoarele de linkuri nu mai sunt deloc o optiune. Cele de articole, din ce am vazut, daca postarile nu au engagement, sunt frectie la picior. Pana la urma urmei, o pagina nou creata, fara nici un link in spate fara nimic, nu prea are ce Page Rank sa paseze. Adica asa vad eu situatia dar daca ma insel va rog sa ma contraziceti.

Advertorialele sunt o varianta buna dar mai ramai cu bani de o punga de seminte dupa ce le cumperi. Acum poate "nu am batut eu la usa care trebuie" dar ownerii din afara si pentru niste site-uri destul de slabe tot iti cer de la 100 USD in sus pentru un advertorial.

diasomie

Multumesc pentru raspuns. Cand spui stil clasic de link building la ce te referi? Eu prin clasic inteleg directoare, directoare business, directoare articole, comentarii, bloguri, forumuri, advertoriale, web 2.0, press release-uri si ce mai faceau stramosii nostri SEO.

ForeverYoung

Parerea mea e ca daca bagi un site nou in sute de directoare deja ti-ai facut praf profilul de linkuri. In primul rand, in principiu, un site nou nu este destul de consacrat incat sa primeasca asa de multe linkuri dintr-o data. Cred ca asa vede si Google situatia. Doi la mana, fiind si sute de linkuri primite intr-un timp foarte scurt, fiind si linkuri de proasta calitate, nu cred asta poate fi o reteta de succes.

Multumesc pentru reply.

Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    52
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    64

Implicit

Citat Postat în original de NoWayJose Vezi Post

1nesco

Multumesc pentru reply!

Nu ma dau drept mare cunoscator dar peste tot pe unde am citit, chiar si aici pe forum, directoarele de linkuri nu mai sunt deloc o optiune. Cele de articole, din ce am vazut, daca postarile nu au engagement, sunt frectie la picior. Pana la urma urmei, o pagina nou creata, fara nici un link in spate fara nimic, nu prea are ce Page Rank sa paseze. Adica asa vad eu situatia dar daca ma insel va rog sa ma contraziceti.
    Pai de citit e simplu ca dureaza mai putin. Ideea e: cine are macar doua saptamani sa incerce cap coada sa faca o inscriere corecta? Asta inseamna ca efectiv jumate din luna alocata pentru promovarea site-ului respectiv sa fie doar butonare in directoare web, multi constienti fiind ca aprobarea se poate face si peste un an.
    Mi se spunea 1nesco

Pagina 1 din 5 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Audit SEO, voi cum il faceti?
    De Robert în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 4th July 2012, 08:29
  2. Linkbuilding MNS
    De Popa Flavian în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th April 2012, 21:31
  3. Linkbuilding spam?
    De Bogdan Ungureanu în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 25th July 2011, 17:42
  4. Linkbuilding : Widget
    De Ing3ras în forumul Link Building
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 28th April 2011, 00:05
  5. De cat timp faceti SEO si SEM?
    De Krumel în forumul Chestionare
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 4th December 2010, 22:33

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.