1 out of 1 members found this post helpful.
Voi cum faceti linkbuilding?
Stiu ca sunt multe topicuri si articole pe subiectul asta, poate zeci de mii dar stiti si voi foarte bine ca una-i teoria si alta-i practica. Am trecut prin zeci de articole si totul pare foarte simplu pana incepi sa o iei usor, la mana, si pierzi 10 ore pe zi pentru 10 linkuri din care 3 sunt nofollow si altele 2 ti le sterge eventual. Apoi incepi sa iti indrepti capul spre solutiile platite, advertoriale si alte chestii si iti dai seama ca iti depasesti lejer bugetul si rezultatele nu sunt cele asteptate.
Asa ca va intreb pe voi acu', din toata frustrarea si oboseala care s-a adunat in ultima perioada, voi cum faceti linkbuilding? De unde mai reusiti sa scoateti linkuri in ziua de azi?
Nu ma astept sa imi oferiti niste chestii concrete, ca probabil nu vreti sa va dezvaluiti tehnicile pas cu pas, dar un mic ajutor nu ar strica. Macar niste indicii si tot ar prinde bine.
Multumesc!
1 out of 1 members found this post helpful.
Totul depinde de buget, daca i buget care tinde 0 te bazezi pe solutiile gratuite asa cum o fac multi, dar risti sa prinzi linkuri care nu te ajuta la site. Poti investi intr-o retea de site (PBN), cere timp, investitie, cunostinte dar aduce rezultate foarte bune.