Rezultate 1 la 10 din 20

Subiect: Cine este proprietarul acestor directoare web

Vizualizare arbore

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de AntonioTony Vezi Post

Tom, tu ai facut reconsiderare?
    Da, la site cu penalizare manuala.

Off: Discutia e foarte sensibila, si riscurile sunt foarte mari pentru site (afacere). De aceea nu vreau sa explic exact, pentru ca fiecare site are particularitatile lui, si solutiile lui.

Daca scriu eu sau altcineva:

1. faci x
    2. faci y
    3. ...

si nu merge, o sa sara toti in sus, eu sau x ne facem de cacao iar site-urile respective se duc in cap. Da, pot posta generalitati, ca sa vorbim vorbe, dar nu sunt genul.

Seo e munca de ceasornicar (chirurg) la site-urile vechi.

E usor cu un site nou, care nu a fost niciodata la zoo. Dar la site-urile vechi, e munca multa si riscuri mari.

(exemplu: poti sa scoti penalizarea lui emag? cum? e la fel startegia si pentru un site de jocuri?.....si daca nu reusesti, ce se intampla cu site-urile respective, incearca altcineva?.... sta clientul 1-2 ani fara site si astepta rezultatele la "teste".........si daca scoti toate linkurile, ce rost mai are? )

De aceea zic: fiecare site e unic (aproape), nu sunt doar solutii generale (exacte). Da, putem citi sute de bloguri, dar bloggerul nu-si asuma nici un risc.

Sunt si avantaje, cu disavow, mai ales daca te gandesti la cautatorii de linkuri

95% din cei care ofera servicii seo, sau isi fac singuri strategia seo, sunt cautatori de linkuri. Pai copiaza-mi si mie linkurile pe care eu le am anulate) Zic!

Off: nu stiu daca ai citit scurta mea poveste de aici: Cum ai facut primii bani online? , dar eu mi-am invatat lectia. Anumite ponturi (sfaturi) e bine uneori sa le tii doar pentru tine. E exact ca la exemplul meu cu biletele, daca eu zic acum: faci x, si tu iti pierzi site-ul, cine e de vina? Eu logic Asa ca nu are sens sa continuam un astfel de subiect. Parerea mea!
    Ultima modificare făcută de Tom; 16th June 2013 la 02:38.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cat de eficienta este inscrierea in directoare?
    De lovelife în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 53
    Ultimul Post: 27th February 2013, 11:15
  2. Răspunsuri: 46
    Ultimul Post: 1st May 2012, 23:02
  3. Inscrierea in directoare web este uneori de pomana
    De tataraseni în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 18th May 2009, 08:18
  4. Cum stiu cine transfera PR si cine nu?
    De DubluQ în forumul Utile
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 4th January 2008, 00:17

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •