Da, eu am 3/4 site-uri la care a functionat. La al 4-lea e caz mai complex, dar nu inseamna ca nu a functionat.
Problema e alta, si banuiesc ca SeoMox & altii nu s-au prins. Link-uri NU-ti dispar, sunt doar anulate, deci toate tool-urile de analiza devin inutile. Din acel moment, orice tool inceteaza sa mai functioneze. Eu il consider avantajComprende?
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Stiu si eu am vazut ca dupa ce am introdus disavow, am primit link chiar din din prima pagina google.ro PR 7 si inplus este si dofollow
Dovadata aici
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Seomoz si Cyrus Shepard zic ca nu functioneaza... nici pentru mine nu a functionat...
uite si un experiment frumos care zice acelasi lucru Disavowed: Secrets of Google's Most Mysterious Tool - Moz
Servicii de Promovare Online si Marketing.
Dar tu ai citit ce scrie in acel articol?
Citez:
" The evidence suggests one of three possibilities:
You must file a reconsideration request after disavowing your links, or...
The disavow has built-in safeguards in order to protect you from disavowing good links, or...
It takes longer than 2 months for Google to process all the links."
Nu are cum sa functioneze daca nu faci reconsiderare, aia scrie clar .. normal ca nu i-a mers testul lu' asta daca nu a facut reconsiderare.
Tom, tu ai facut reconsiderare?
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)