Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 20

Subiect: Inscrierea in directoare web este uneori de pomana

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    41

Implicit Inscrierea in directoare web este uneori de pomana

Surprinsi de aceasta afirmatie nu ? Mai ales cand vine din partea unuia care detine un director web...

De ce spun aceasta ? Din cel putin 2 motive:

- entuziasmul celor care lanseaza un director web paleste in fata efortului pe care trebuie sa-l depuna pentru a intretine si promova un director web; de cele mai multe ori dispar o data cu expirarea domeniului pe care sunt hostate;
    - o mare parte din directoarele web romanesti au in spate oameni lipsiti de seriozitate; ori sterg sistematic site-urile inscrise, ori se buleste baza de date si n-au nici un back-up (exact cu un an in urma am inscris un site in exact 100 de directoare selectate dupa criteriile mele a fi unul si unul, zilele acestea la o verificare de rutina am descoperit ca site-ul nu se mai afla inscris decat in maxim 30 de directoare, de refuxat a fost in maxim 5 directoare);

Asa ca ganditi-va de doua ori cand inscrieti site-ul intr-un director web sau puneti pe altii sa o faca. N-ar fi rau sa verificati vechimea site-ului, numarul de site-uri inscrise si cat de des este vizitat de GoogleBot...

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    60
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    60

Implicit

Directoarele sunt un cliseu in Romania. Probabil avem mai multe directoare pe cap de locuitor decat in America.. asta si din cauza lipsei de investitie in proiecte web serioase. Au aparut ca ciupercile dupa ploaie si vor pali odata cu rasaritul soarelui, adica cu noile schimbari de la Google.
    Nu cred ca vor rezista mai mult de 15-20 in viitor.
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    33

Implicit

sincer sa fiu e prea multa bataie de cap cu directoarele... daca mai pierzi timpul si cu verificatul lor, sa vezi vechime, traffic, numar de site-uri inscrise, cat de des e verificat de GoogleBot si calitatea site-urilor din directoarele respective pierzi infinit mai mult timp degeaba. Eu vad directoarele ca ferme de linkuri si chiar daca sunt aranjate sunt sigur ca gasesti multe alternative mult mai bune de link building care dau si rezultate mai bune.

Inteleg ca esti suparat ca se sterg directoarele sau dispar cu baza de date sau cu tot dar cred ca ar fi mai bine sa-ti stabilesti niste prioritati si sa nu pierzi timpul aiurea verificand directoarele altora.

Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de haos Vezi Post
    Directoarele sunt un cliseu in Romania. Probabil avem mai multe directoare pe cap de locuitor decat in America.. asta si din cauza lipsei de investitie in proiecte web serioase. Au aparut ca ciupercile dupa ploaie si vor pali odata cu rasaritul soarelui, adica cu noile schimbari de la Google.
    Nu cred ca vor rezista mai mult de 15-20 in viitor.
    Daca ar disparea ar fi bine, problema e ca polueaza spatiul virtual...

Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de Nosfer Vezi Post
    sincer sa fiu e prea multa bataie de cap cu directoarele... daca mai pierzi timpul si cu verificatul lor, sa vezi vechime, traffic, numar de site-uri inscrise, cat de des e verificat de GoogleBot si calitatea site-urilor din directoarele respective pierzi infinit mai mult timp degeaba. Eu vad directoarele ca ferme de linkuri si chiar daca sunt aranjate sunt sigur ca gasesti multe alternative mult mai bune de link building care dau si rezultate mai bune.

Inteleg ca esti suparat ca se sterg directoarele sau dispar cu baza de date sau cu tot dar cred ca ar fi mai bine sa-ti stabilesti niste prioritati si sa nu pierzi timpul aiurea verificand directoarele altora.
    Nu toate directoarele web sunt ferme de link-uri, una e sa aduni in cativa ani 10.000 de inscrieri printr-o selectie riguroasa a site-urilor inscrise si alta e ca intr-o saptamana de la lansarea unui director sa ai 100.000 de inscrieri (prin popularea bazei de date automat)

Nu sunt suparat ca dispar directoare, din fericire toate directoarele din lista mea sunt online... sunt revoltat pe faptul ca se face curatenie si tot efortul tau a fost in zadar... si gandeste-te la ipoteza ca un taran (nestiutor) plateste 50 de euro ca sa-i fie site-ul inscris in directoare si apoi se trezeste ca de fapt site-ul sau nu e listat...

N-am verificat directoarele nimanui, pur si simplu am comparat o lista cu realitatea la 12 luni dupa inscriere...

Stiu ca exista suficiente alternative de link building dar directoarele par cele mai comode...

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    33

Implicit

si cele mai iefine, adica free majoritatea bine, una e sa lucrezi cu buget si alta e sa faci link building cum poti folosind resurse free.

Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de Nosfer Vezi Post
    si cele mai iefine, adica free majoritatea bine, una e sa lucrezi cu buget si alta e sa faci link building cum poti folosind resurse free.
    Nu stiu daca sunt cele mai ieftine... depinde cum privesti lucrurile... timpul costa bani... iar bugetul poate fi cheltuit fara chibzuinta... sunt destule cazuri care sa demonstreze aceste lucruri...

Broscoi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    17th July 2008
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    1.295
    Putere Rep
    37

Implicit

Nici eu nu mai verific trafic , nr. de siteuri inscrise , ce calitate au acestea samd . Sunt intr-adevar multe directoare romanesti , dar asta nu e neaparat un lucru rau.
    Lucram cu ce avem ...uneori de pomana , dar uneori si cu oarecare folos...

dcosmin83 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    28th October 2007
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    41
    Posturi
    383
    Putere Rep
    32

Implicit

majoritatea noilor proprietari de directoare le fac doar pt back link-urile obligatorii, fara a cunoaste cu adevarat sensul unui director web
    La SILKWEB avem o platforma e-commerce si iti poti face un audit seo gratuit

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    32
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    39

Implicit

Ca sa nu mai deschid alt topic pun si eu o intrebare aici.

Pentru un site de jocuri, sa zicem, ce ar fi mai benefic?
    2-3 linkuri de Pr 2-4 pe siteuri tot de jocuri , cu sau fara reciproc, SAU submit in 100-200 de directoare de calitate ,serviciul cum zic unii ca ofera pe aici?
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. De ce nu mai are lumea incredere in inscrierea in directoare
    De palex1988 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 14th September 2009, 03:48
  2. Inscrierea in Directoare=Penalizare Google?
    De Voodoo_H în forumul Dezbateri SEM
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 31st March 2009, 15:22
  3. Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 10th March 2009, 16:05
  4. Intrebare despre inscrierea in directoare
    De username în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 22nd January 2009, 17:06
  5. Inscrierea In Directoare Web Straine?
    De meetzah în forumul Directoare web straine
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 31st January 2006, 15:19

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •