Surprinsi de aceasta afirmatie nu ? Mai ales cand vine din partea unuia care detine un director web...
De ce spun aceasta ? Din cel putin 2 motive:
- entuziasmul celor care lanseaza un director web paleste in fata efortului pe care trebuie sa-l depuna pentru a intretine si promova un director web; de cele mai multe ori dispar o data cu expirarea domeniului pe care sunt hostate;
- o mare parte din directoarele web romanesti au in spate oameni lipsiti de seriozitate; ori sterg sistematic site-urile inscrise, ori se buleste baza de date si n-au nici un back-up (exact cu un an in urma am inscris un site in exact 100 de directoare selectate dupa criteriile mele a fi unul si unul, zilele acestea la o verificare de rutina am descoperit ca site-ul nu se mai afla inscris decat in maxim 30 de directoare, de refuxat a fost in maxim 5 directoare);
Asa ca ganditi-va de doua ori cand inscrieti site-ul intr-un director web sau puneti pe altii sa o faca. N-ar fi rau sa verificati vechimea site-ului, numarul de site-uri inscrise si cat de des este vizitat de GoogleBot...